23-06-06

Black velvet and that little boys smile!

 

Heeey mensjes,

 

Jullie hebben het misschien al door dat het niet zo goed draait met mijn blogje! Het loopt niet hoe ik wil en jullie hebben niet zo regelmatig een postje hé om te lezen… ok ze zijn wel lang dan maar als ik naar de blogs van de meeste anderen kijk voel ik me al wat schuldig… Op zichzelf zullen velen dat niet zo erg vinden maar toch als ik iets doe wil ik het goed doen!

Ik weet het niet goed! Ik vond het in het begin erg leuk en spannend enzo… pas op ik vind het nog altijd leuk en ik kijk regelmatig om te zien of ik nog geen reactie heb! Ik lach me te pletter met sommigen, ben ontroerd door anderen, sta vol verbazing van de goede raad,… maar ik vind mijn eigen blog al niet meer zo leuk…al ff niet meer! Mijn enthousiasme is wat weg...

 

Jullie weten, of weten niet en dan weet je het nu, dat ik een meelezer heb…ik denk dat hij al bij al niet echt veel komt lezen maar toch…stel van wel!

Dit blogje had ook het verkeerde doel vrees ik… ik wilde ‘raad over de zaak B’…ik wou ergens een uitlaatklep voor mijzelf… nu doet mijn blogje mij er te veel aan denken… ik heb hier te veel over hem bezig geweest…of ik denk dat toch…mijn vingers lopen er te veel van over en dat wil ik niet!

 

Pas op ik heb hier massa’s toffe mensen leren kennen, een toffe msn-maat (maar heb net vernomen dat hij stoptà Life part 2) aan over gehouden, een super mailvriendin, een super freaky mailgenoot die mij super doet voelen, toffe streekgenootjes, toffe freaky mensen, toffe lachjes tovenaars, toffe passanten, toffe trouwe lezers, toffe dromers, toffe… je zoekt zelf maar uit waar je toe hoort of wat je wil zijn!

 

Ik zeg niet echt dat ik stop…ik weet niet wat ik wil zeggen…maar ik heb het gevoel dat het anders moet en dit vloeit uit mijn vingers en uit mijn gedachten dus moet ik het gevoelmatig posten… misschien heb ik er spijt van van zodra ik het post of van zodra ik reacties krijg…kan zijn…ik kan hem nog altijd verwijderen maar ik vrees ervoor…het loopt niet meer gesmeerd hé en ik wil jullie laten genieten van een gesmeerd lopende blog vol dromen en vrolijkheid!

 

Nu wordt het een klein beetje een opgave…ik heb inspiratie maar 5 minuten later denk ik pfffft heb geen zin om te posten…maar ja dan denk ik weer aan de mensen die passeren en altijd weer hetzelfde lezen!

 

‘k Wil alvast wel iedereen bedanken voor de leuke reacties en de bezoekjes…en voorlopig laat ik hem nog wel ff staan hoor! Ik moet er eens grondig over denken en met de vakantie in het vooruit zicht kan het nog alle kanten op…denk ik!

 

LIEFS

23:42 Gepost door *A* | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Lap.... ik zie dit weer na de mail die ik verstuur!!!! Schitterend Boogie...eerste klas!!!
Laten staan die handel....zegik!!! en dan doe je nog wat je wil!!!
Visje, ik ben te moe nu, lees de mail..... mss helpt hij plots meer dan ik zelf verwacht had....
Lieve groetjes nog!!! XXX

Gepost door: boogiepeter | 24-06-06

De commentaren zijn gesloten.