19-07-06

 

 

Onderstaand berichtje klonk niet bepaald vrolijk, I know. Het feit is dat ik er van overtuigd was dat het deze 2e keer wel ging lukken en ja… ‘k Ben gewoon een beetje teleurgesteld in mijzelf en ik wilde het perfect doen zodat ik tegen iedereen kon zeggen ‘kijk ik kan het ook’. Maar ja de grootste teleurstelling is nu wat over, 3e keer nu echt goede keer! Mja en als het dan niet lukt stop ik toch even want autorijden is echt niet mijn ding!

 

Soit maandag is nog best wel een goede dag geworden. ‘k Heb mijn uitslag van Improvisatie gekregen, remember dat examen waar ik jullie duimpjes voor vroeg, en ja ik wist al dat ik een 80 had en dus grote onderscheiding! Normaal zou ik nog 1 jaar moeten doen om mijn M3-diploma te hebben maar blijkbaar verandert er wat qua structuur en ik wil school zeker op de eerste plaats zetten, hoe dan ook! Dus we zien nog wel… maar was na de teleurstelling van ’s morgens toch ff fier op mijzelf!

In de vooravond liep het ook wel lekker…heb op het allerlaatste nippertje nog werk! DANK U PAPA!!! Ja  het werk dat ik al 3 jaar deed in het ziekenhuis waar mijn ouders werken maar nu was ik te laat met mijn kandidaatstelling maar plots was er toch nog een plaatsje en ik was er eerst dus ik heb de job!!! Was ik ook wel blij voor want anders had ik mijn budget toch wel serieus goed moeten beheren om naar Spanje te kunnen! Maar goed dat is al OK.

 

Verder wil ik jullie nog melden dat het zo warm en loom is dat ik al achtersta op mijn leerschema…wake up binnen een maand is het zover! Nu mijn voornemen is vanaf dinsdag stevig erin te vliegen en te hopen op toch een goede rooster! Ik ga er voor…vanaf dan is het even gedaan met vakantie…school is belangrijker!!!

 

‘k Heb trouwens nog leuke vooruitzichten: Morgen naar de Gentse feesten een de toffe kindjes van op vakantie misschien terug zien! Daarna nog snel richting Hoge Rielen om dat vrijdagmorgen alles klaar te hebben voor een fantastisch kamp! Ik ben er nieuwsgierig naar…hoe zou het verlopen? (het is en nieuw kamp) Zouden het toffe kinderen zijn? Hoe gaan zij het kamp vinden?

Allemaal vragen waar ik jullie volgende week een antwoord op zal kunnen geven!

Ik hoop dat het suuuuuuuuuuuuper tof wordt…nee ik hoop niet…ik weet het zeker!

 

Tot de volgende (want die gaat even duren dus)

Sla je vleugels uit kleine vlinder en vlieg…laat ze groeien en laat ze stevig worden…vlieg zover je wil en kom terug als je er klaar voor bent!

11:42 Gepost door *A* in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

*** Wat betreft dat autorijden, 3de keer goede keer!
Amuseer u daar op kamp, ik ben er ook wel van overtuigd dat het gaat meevallen!
Voor de rest wens ik je nog een fijne dag, hopelijk kan je ergens verfrissing vinden!
xxx

Gepost door: Veronique | 19-07-06

Wel een pak mooie vooruitzichten.

Gepost door: ms | 19-07-06

De commentaren zijn gesloten.