08-08-06

Euhm... (kleine update)

 

Jeeeeeeeeeeeej vanaf  morgen ben ik officieel de trotse bezitter van een rijbewijs!!!!

Met een marginale foto waar ik heel mijn leven naar moet kijken…ooohnee…maar goed ik ben van plan een goede chauffeur te worden/blijven zodat ik die foto niet te veel hoef te tonen! En nu vraagt iedereen en nu een auto? Euhm excuseer, pardon, wablieft,…waar zou ik in godsnaam dat geld vandaan halen? Sponsors mogen zich altijd melden hoor!!!! Neenee voorlopig zal het wat auto-delen hier thuis worden en trouwens veel rijden zal ik niet echt doen want veel centjes om  de dure benzine te betalen zijn er ook niet!

Maar ik ben wel enorm blij, !toch echt wel!, dus mensen in het Antwerpse (en de rest van Vlaanderen eigenlijk ook) hou jullie vast, allemaal van de baan want er is een gevaar bij op de weg!!! ‘k Wil jullie allemaal nog eens hartelijk bedanken voor de lieve duimpjes en moedinsprekingen!!!!!!!! THANKS!!!!!

 

'k Hoop wel dat ik er morgen al van ga kunnen genieten want ik heb op mijn werk blijkbaar een foute beweging gedaan of te veel gehoffen op het laatste want ik heb vreselijke rugpijn en ja das niet zo handig om te rijden hé, redelijk pijnlijk! Maar goed zo voel ik dat ik werk!

Maar ik heb ook nog iets anders te melden hoor, iets minder geweldig!

 

Ik heb een dilemma…een dilemma waar ik al even mee rond loop! Nu ja even? Voor mij lijkt het zo maar eigenlijk is het nog niet zo heel lang…

Ik heb vorige week iets over teleurstelling verteld hé, sommigen gaven mij de raad om er niet te veel energie in te steken dan! Ik weet wat verloren energie kan kosten hoor, wees gerust! Nu is er iets waardoor ik me afvraag of je soms toch niet een beetje energie moet steken in mensen die je op één of andere manier teleurstellen??? Zo’n heel klein beetje? Want wat als die energie toch zou helpen? Wat als de persoon waarvan je dacht dat hij/zij je moeilijk teleur kon stellen je toch teleurstelt?

Ik heb het proberen tegenhouden omdat het idd energie kost maar met een diepe zucht moet ik toegeven dat het niet tegen te houden valt! Het is een kleine opeenstapeling geworden… Ik wilde voor die persoon dat het anders was, ik wilde het ook voor mijzelf! Het begint te lijken op iets dat ik al eerder meemaakte, alhoewel nog net niet, maar toch echt goed is dat laatste niet afgelopen vind ik! Misschien vestig ik op sommige dingen te veel hoop, heb ik niet genoeg begrip ofzo, verwacht ik te veel van mensen…alhoewel, neen dat is het erge, ik verwachtte volgens mij echt niet te veel van hem/haar! Dus eigenlijk…

 

Ja waar zit het dilemma dan? Wel eigenlijk zou ik er momenteel geen energie aan mogen spenderen maar ik heb een raar gevoel over die persoon, het gevoel dat ik juist meer energie erin moet steken… en mijn gevoel heeft meestal gelijk in zulke zaken! Maar meer energie zou meer reden tot teleurstelling kunnen betekenen! Ik krijg er bijna een schuldgevoel door omdat ik teleurgesteld ben in die persoon, en toch kan ik er niets aan doen! Hoe kan ik nu teleurgesteld zijn? Die andere beseft het hoogstwaarschijnlijk niet eens…trek die mond open! Neen dat gaat ook niet, mensen moeten dat zelf  beseffen als ze iets doen vind ik. Ik heb het gevoel dat hij/zij mijn energie echt meer dan nodig heeft, dat ik een beetje energie moet geven om een lampje aan te steken! Misschien ben ik wel teleurgesteld omdat ik alles plots raar vind, teleurgesteld in mijzelf omdat ik niet meer door kan dringen, omdat die persoon mijn uitgestoken hand niet meer vast wil houden (Wil hij/zij liever vallen? Ik heb schrik dat hij/zij wil vallen…)!

 

Loslaten, dat zal de conclusie worden, jammer voor die persoon, jammer voor mij maar ik heb mijn energie nu zelf nodig! Ik bereik er niets mee, ik weet, het maar toch! Hoewel ik weet dat die persoon meer aan mij zal hebben als ik mijn eigen gevoel opzij zet toch kan ik de teleurstelling niet van mij afzetten, ik kan ze nog amper verbergen, ik wil mijn hand terugtrekken! Misschien moet dat even en klimt hij/zij er zelf uit,maar wat als hij niet meer wil klimmen? Ondanks dat ik er niet meer door raak wil ik proberen die muur te breken, het lukte me ooit, dus zegt de koppige in mij dat het nog eens moet lukken maar waarom is er in godsnaam terug een muur?

 

Hebben we nu nog over teleurstelling…ja hoor… ik ontdek meer teleurstelling! In de feiten, in die persoon, in alles! We zien wel hoe het loopt…de teleurstelling daar leer ik weer uit! Het enige dat ik niet nodig heb is dat die persoon zijn schade ff komt herstellen bij mij of het moet heel origineel zijn!!! Als iemand mij teleurstelt dan hoeft het gewoon niet meer voor mij, een trapje lager maar voor de rest (proberen) vergeten en vergeven!

We zullen nog maar eens slikken en doorgaan!

 

Eigenlijk wilde ik met een positieve noot eindigen maar door het nadenken ben ik helemaal vergeten de welke!

Ik zal het dan maar anders oplossen…de vrolijke noot vind je hieronder in het liedje! Je kan het ermee eens zijn of niet maar dat is nu eens mijn mening...ik hou van zo’n wonderbaarlijk gevoel!

Ik heb dat wonderbaarlijke gevoel vaak als ik fiets of wandel, als ik alleen ben, dan kijk is vooral naar boven naar de wolken en de blauwe hemel …and I think to myself what a wonderful world!!!!

 

Lieve groetjes en zachte droompjes gewenst!

 

Update the day after --> een tip voor mensen met hetzelfde dilema: Probeer er GEEN energie meer in te steken dan! Denk maar aan jezelf en je eigen gevoelens want weinig anderen doen het voor jou! Geloof me! IK wilde er nog een laatste energiestoot insteken omdat ik mss niet helemaal met reden teleurgesteld ben (d8 ik) en ik het waard vond...jammer maar helaas...illussie armer --> De nieuwe energie erin gestopt was idd een nieuwe reden tot teleurstelling en ik hield al niet zo van hangende pootjes... ergens in Vlaanderen gaat er iemand binnenkort vloeken op zichzelf en zich slecht voelen, jammer dat dat dan mijn schuld is!!!!!!

23:03 Gepost door *A* in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

hoi kom je nog effe bedanken voor je beozekjes, ja borri kan je niet voorbij gaan hoor met ronde getallen.
groetjes en slaap zacht.
xxx

Gepost door: luky | 09-08-06

aha :-) ik denk dat ik weet wat jij bedoelt :-) hebben die een beetje te diep in het glas gekeken ? :p grts,

joris

Gepost door: joris | 09-08-06

proficiat!!! pitzak :-( dan kunt gij overal naar toe waar gij wilt. mag ik mee rijden? grts,

joris

Gepost door: joris | 09-08-06

Goede middag visje Dat is hier inderdaad "een lange boterham" hé... maar ook "die" kunnen smaken, en dus gaan we er zometeen aan beginnen ;o)

Proficiat met je rijbewijs... wacht nu wel niet te lang om te rijden of je verleert het nog hoor !!! Lach ermee of niet maar dat "rijbewijs halen" is iets belangrijks in je leven... "iets" dat je tot zeer ver na je pensioen zelf gaat meedragen...En, je hebt het alleen gehaald... van een zelfvoldoening gesproken ... je mag er terecht fier op zijn !!!

Nu, wat je dilemma betreft... zoiets meiske kan niemand voor jou beslissen... goede raad geven? ja goed, maar wat is in dit geval goede raad. Blijven energie steken in" iets" waar men niet meer in geloofd? Er zijn hier zoveel factoren die bepalend kunnen zijn in de antwoorden die je verwacht. Jij alleen kan uitmaken waar je JOUW energie alsnog wil insteken... jij alleen kan bepalen of je die helpende hand nog WIL toesteken... Bepaalde gevoelens, bepaalde prioriteiten ook wellicht, zullen doorslaggevend moeten zijn in jouw keuze(s)... maar enkel jij ként die gevoelens en enkel jij kan die prioriteiten definiëren...

Ik wens je alvast veel geluk in die zoektocht naar antwoorden... enne, eveneens veel succes met je "rijkunsten"

Maak er een hele fijne namiddag van, lieve groetjes
Lucky

Gepost door: Lucky | 09-08-06

:-) ik woon in de vanarenberglaan :-) je zal mij wel zien wuiven hoor ;-) grts,

joris

Gepost door: joris | 09-08-06

Visje!!! Deze boterham....aheum, sounds familiar!!!! Soms vraag ik my af het nog gezond is wat ik soms zeg!!!! Niet te veel piekeren meid!!!!! Je deed het goed zonder, dus je doet het zo ook wel goed!!!!
Nog eens bedankt, je weet voor wat!!! Hopelijk is uw bezorgheid een beetje gezakt nu... dan hoef je daar geen energie meer in te steken!!!!
Lieve vlammekes!!!!! En ne frisse...gene sneeuwbal!!! Maar ne kus!

Gepost door: boogiepeter | 09-08-06

Congratulations! Een rijbewijs is zó ongelofelijk geweldig. Mijn rijbewijs was niet zomaar een vodje papier dat zegt dat ik mag autorijden, het was vooral mijn papier naar de vrijheid ;-)

En wat dat andere betreft... Ik hoop dat je er uitraakt en uiteindelijk beseft wat je het best kan doen...Good luck!

Gepost door: Anna Stesia | 09-08-06

Visje Veerle heeft me gevraagd om je lieve groetjes over te brengen én je te feliciteren met je rijbewijs. Zelf kan ze het nu niet, maar dat lees je wel op haar blog!
Groetjes,
Michael

Gepost door: Michael | 10-08-06

Boos Visje!!!! Neem niet steeds de schuld op jou....
Lieve vlammende groetjes en tot later!!!
Knuf en kusje

Gepost door: boogiepeter | 10-08-06

Pik ff je 6000 mee proficiat hééééééééé

Gepost door: boogiepeter | 10-08-06

eerst en vooral... proficiat met dat ronde getalletje... 6000 is al mooi hé...

wat die update betreft: jou treft hierin dus helemààl geen schuld hoor. Je hébt gegeven, zelf véél gegeven blijkt, en je bent hierdoor een illussie armer geworden. Indien de signalen aan de "andere kant" niet zijn opgenomen ... ja zeg, sorry hoor, maar hier treft jou dus absoluut geen schuld. En ga je hierdoor dus zeker niet slecht gaa voelen.. ook JOUW lever gaat verder en dat ga JIJ nu eens deftig onder handen nemen hé ...

Lieve groetjes
Lucky

Gepost door: Lucky | 10-08-06

VISSSSSSSSSSSJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Boogie is weer eens gelanceerd hééééééééééééééééééé
Ik kom je ook een fijne avond wensen en een heeeeeeeeeeeeeeeele
dikke frisse kus geven!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Racen, rocken.......ik vlieg weer, ik stuif, ik ga hoog in de toeren!!! En maak veel lawaai!!!! Lieve Vlammekes
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXx

Gepost door: boogiepeter | 10-08-06

De commentaren zijn gesloten.