30-09-06

bijna oktober

 
CALENDER

 

Lieve lezertjes,

 

September loopt naar zijn einde toe, oktober staat voor de deur.

Oktober, een zeer intense en belangrijke maand voor mij. Ik kijk altijd wel uit naar het begin van oktober (met kriebeltjes in de buik), tegen het einde van oktober hoor ik telkens iets ergs. Ik kijk oktober dus met een gemengd gevoel aan. Ergens hou ik van haar, zeker in het begin, de pracht en praal van de beginnende herft, ergens haat ik haar in haar laatste donkere dagen!

We zien wel wat het dit jaar brengt, ik ga er niet te veel over nadenken eigenlijk, ik hoop dat de eind-oktober-vloek gewoon toeval was en dit jaar niet meer gebeurt…!

Oktober wordt wel leuk dit jaar, het wordt alleen een emotionele maand!

 

September loopt dus naar zijn einde en ik besef dat jullie niet zoveel van me gehoord hebben! Het was een drukke maand, een maand om terug op mijn plooi te komen en qua posten gaat het niet echt verbeteren de volgende weken. Ergens ontbreekt het mij aan tijd en zin, inspiratie zou ik genoeg kunnen hebben!

Al wie nu nog komt lezen kan ik wel beschouwen als ‘trouwe lezers’! Ik besef dat ik enkele lezertjes armer zal zijn maar wat doet dat ertoe? NIETS!!!

 

Wat is er allemaal gebeurd in die geweldige maand september?

Hoge school is natuurlijk terug begonnen. Ik was door 2 van de 5 hers wat ik als niet zo goed kan bezien maar eigenlijk zijn het er al 2 hé en dat zijn 10 studiepunten meer! Daardoor doe ik dus een PDT-jaar (= persoonlijk deeltraject = het vroegere IAJ) Dat zorgt voor het nodige gepuzzel en vakken die ik moet missen in beide jaren maar dat valt wel in zijn plooi! Das ff doorbijten en alles goed bezien en regelen! Eigenlijk best wel raar hoor want mijn tijdsbesef is wel helemaal naar de knoppen. Heb geen idee meer van exacte dag of exact tijdstip want mijn dagen en uren lopen door elkaar. Soms een vrije dag, soms een halve dag, ’s namiddags beginnen woensdag en dan verbaast zijn over zoveel volk, hele lange dagen,…we leven dus een beetje van dag tot dag (al weet ik nooit de welke) en van tijdstip tot tijdstip! Boeiend hoor een flexibele lessenrooster en PDT, elke dag iets anders…haha en toch is dat typisch iets voor mij!

 

Ik ben dus ook een aantal dagen weg geweest. Twee keer op weekend en een weekje naar Spanje! ’t Was telkens wel geweldig al was Spanje dat tikkeltje meer!

Spanje was geweldig en heb daar toffe mensen leren kennen, maar 1 iemand in het bijzonder nl. mijn allerliefst schat!!!

Ja hoor visje is helemaal naar Spanje gegaan om een vriendje van 20km verder te vinden. In het begin verliep alles nog wat afwachtend en nu zitten we beiden met het gevoel dat alles echt snel gaat en dat onze 2 weken en 4 dagen echt wel veeeeeel langer lijken. Ja lieve mensjes ik moet ergens beginnen hé! Deze lieve schat wordt dus wss de komende weken wel een beetje mijn muze van posten ofzo. Alhoewel heb nog veel uitstapjes voor de boeg met school de komende maand! Ik zie hem doodgraag en kan niet geloven dat zo’n geweldig iemand mij zo graag ziet. Ik denk dat ik het zo hard niet geloof dat ik het thuis nog niet heb gezegd. Het zou eigenlijk wel moeten maar ik vind het blijkbaar best wel moeilijk. Hoewel ze er geen probleem van zullen maken en hij echt meer dan ok is en mijn ouders zelfs blij zullen zijn. Ik weet ook dat het altijd uitstellen het uitleggen moeilijker zal maken maar toch… Misschien ben ik wel een super rare, ik kan er tegen niemand over zwijgen behalve tegen mijn familie, hoe erg is dat!?! Volgende week is mijn streefdoel!

Maar visje is dus tot over haar oren verliefd en hij is geweldiger dan geweldig, een schat een lieverd, iemand waar ik mij super goed bij voel, die mij zonder woorden verstaat, die geweldig lief is!!!!! Ja ’t klinkt erg verleidelijk voor sommigen mss maar hij is van mij!!!! ;-)

 

Voor de rest kabbelt mijn leventje wat verder, binnen 9 uur komt mijn schatje mij halen en moet nog veel doen!

 

Een dikke smakkerd en tot de volgende!!!!!

10:03 Gepost door *A* in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

een prettig weekend en een leuke oktober maand toegewenst. groetjes

Gepost door: sylvie | 30-09-06

Misschien wil je eerst wat zekerder zijn voor je het thuis zegt ?

;-)

Gepost door: ms | 30-09-06

Geweldig hé, zo tot over je oren verliefd zijn ;-) Bij mij heeft het ook eventjes geduurd voor ik thuis iets over mijn vriend zei maar ze hadden het eigenlijk zelf wel door omdat hij elke dag aan mijn deur stond :-D

Gepost door: Mama van Yasmina | 30-09-06

wat een meer dan geslaagd begin van het nieuwe schooljaar
houden zo ;)
(en nee, dat van het aarzelend al dan niet vertellen is zo vreemd niet..)

Gepost door: s. | 30-09-06

VISJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Weer eens een leuke tekst en ik zie dat je je best goed voelt, wel daar voel ik mij dan ook goed door se!!! Lieve groetjes en dikke VLEKKEN...

Gepost door: boogiepeter | 30-09-06

blij ... voor jou dat je een geweldig liefje gevonden hebt!
... voor mij, omdat ik na mijn week zonder computer ontdek dat jij terug onder de bloggers bent!

liefs,
wortel!

Gepost door: oranjewortel | 30-09-06

Je had... ... me gisteren al betrapt op je blog... Maar deze keer zal ik maar een reactie laten ook haha!!!
Jaja, tot over de oortjes verliefd, wat een zalig gevoel hé!!!
Ja, oktober, de herfst... Wel, ik geniet van dit seizoen... Zalig gewoon!!!
Ik wens je nog een hele fijne dag en nog vele fijne momenten met je schatje!!!
Kusje
ps: dat flexibel uurrooster, bweik................

Gepost door: Neurootje ;-p | 01-10-06

hoi visje das nu eens leuk om lezen se.
Visje verliefd, echt het gaat goed met je en je leest het ook in je teksten.
Geniet ervan meid, je verdiend het.
groetjes xxx

Gepost door: luky | 01-10-06

still, love in the air.
Leuk om lezen, kusjes!!!
zonnekes en vlammeeeeeeeeee, doeiie

Gepost door: Sunny-Kay | 03-10-06

vis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gauw op ronde vlam ik effe binnen.
Vlek... en kusjes.

Gepost door: Boogiepeter | 03-10-06

Visje Na de snelle van gisteren nen tragere ronde vandaag... kom eens polsen hoe het met je gaat, maar het is nog steeds oktober, en hopelijk moeten we niet wachten tot november om nog iets te lezen... hoewel het begrijpelijk is, school, een lief... kruipt veel tijd in!!! LOL, het ga je goed meid en hopelijk tot snel eens! VLekjes allom!!!

Gepost door: Boogiepeter | 04-10-06

Visjeeeeee!!! Ondertussen de 9000 gepasseerd... op naar de 10000... dikke proficiat en nog veel succes!!!
VELJEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Gepost door: boogiepeter | 05-10-06

De commentaren zijn gesloten.