19-11-06

Let's talk about... BLOGS

imu_blogs_litte_nl

Het is al weer een tijdje geleden…weeral dus…

Ik heb er al ettelijke gedachten aan besteed de afgelopen weken!…BLOGGEN!

Waarom begon ik ermee? Waar heeft het mij gebracht? Wie of wat heb ik ermee leren kennen? Waarom heb ik er nu geen behoefte aan? Waarom zou ik nog verder doen?

 

Ik zal beginnen bij het begin… Het prentje is trouwens één dat ik van de skynet- website haalde zoveel maanden terug! Niet dat het mij motiveerde om te beginnen bloggen maar vond het toch een leuk prentje! De trouwe lezer of de lezer die eens terug naar het begin is gaan lezen weet dat ik op een nacht begon met mijn blog! Ja het idee speelde al even! Ik was bij verschillende blogjes blijven hangen en die nacht besefte ik dat mijn leven op die moment ook wel een warboel was en ik bloggen wel leuk zou vinden! Dus ik begon geheel op het gevoel af midden in de nacht met een blog! Eigenlijk nog snel voor ik ging slapen…en dagelijks postte ik! Wat stress en verdrietjes, verdrongen gevoelens! Ja volgens mij kan ik de stage periode volgen van vorig jaar! Terug naar toen: liefst nooit! En toch ook wel want de stage begint weer! Het angstige gevoel bekruipt me weer en daarom moet ik hem misschien houden die blog (om te weten hoe het vorig jaar was)!

 

Mijn blog heeft me vooral troost gebracht, situaties van me laten afschrijven, het leven en mijzelf wat leren kennen! Het is een stukje MIJ geworden! Mijn blog is IK…maar visje is groot geworden! Ik heb ook personen leren kennen! Niet echt negatieve ervaringen gehad met personen…neen ik kan gerust zeggen dat ik best wel interressante mensen heb leren ‘kennen’! Ja de ‘kennen’ staat tussen aanhalingstekens omdat ik momenteel, vandaag, ineens een besef kreeg! Hoe goed kan je mensen eigenlijk kennen? Hoe goed kennen jullie mij?

 

Woorden zijn woorden, woorden zijn interpreteerbaar, woorden moet je in contexten plaatsen, woorden kan je uit contexten rukken, woorden zijn alleen maar woorden en dat blijven ze! Woorden kunnen liegen, woorden kunnen huilen, huilen zonder tranen,… Ik begin me af te vragen hoe eerlijk sommige woorden zijn en waren! Hoe goed ken je de mensen die je blog lezen? Hoe goed kennen zij jou?

In het begin dacht ik er aan om mijn blogadres aan bekenden te geven maar ben enorm blij dat ik dat niet deed! Alles was anders geweest! Als ik zou weten dat iemand meelas…ik zou helemaal stoppen! Ik vind dat privé en blog gescheiden moeten blijven! Vanaf dat het begint te raken begint het fout te worden/ fout te voelen! Wat zou ik dan nog kwijt kunnen?

Ik dacht erover omdat ik vandaag toevallig iemand tegen kwam die ik niet zo vaak zie! Die vertelde iets en het vliesje tussen blog en privé begon wat te vervagen! Iets wat ik ooit iemand zei! Wat, wie, wanneer, waarover en hoe dat doet er niet toe maar ‘k besefte plots dat ik het toch niet prettig vond! Toen begon ik dus te denken…

Eigenlijk ben ik altijd mijzelf Ergens schrijf ik persoonlijk en niet persoonlijk tegelijk...mensen zouden me zo herkennen!

 

Ik heb mijzelf ontdekt, das een feit! Ik heb obstakels overwonnen, bochten genomen, ben gegroeid,… heb als het ware sterkere vinnen gekregen die af en toe zelfs een vliegend visje van me maken! Heb anderen leren kennen maar in hoeverre ik ze ken dat weet ik nog niet zo goed! Soms denk je van mensen dat je ze kent terwijl dat helemaal niet zo is! Mensen veranderen en het kan zijn dat ik vooral erg ben veranderd MAAR zij zeker ook!

ik besef dat sinds september alles wat anders is, stof genoeg om over te typen, das een feit, maar heb er geen behoefte aan8 Tijd mag geen excuus zijn...tijd maak je gewoon als je wil! Gewoon geen behoefte...

 

Wat ik met mijn blog ga doen? Bijhouden en af en toe komen lezen! De bedoeling is af en toe wat te komen posten, zeker geen regelmaat die erin te vinden zal zijn! Gewoon aspecten van en gebeurtenissen in mijn leven! Misschien op bepaalde momenten redelijk vaak, andere momenten minder! Dat sommige het hebben laten afweten is hun probleem en ik kan het hen niet kwalijk nemen! Diegene die wel blijven en komen lezen kan ik alleen maar dankbaar zijn, want zonder leuke commentaren zou ik het niet blijven doen!

 

Het gaat dus allemaal goed met mij! 2,5 maanden geleden begon het bloggen wat te minderen…wel ik ben al 2,5 maanden super gelukkig waarvan 2 uitmuntend en uitzonderlijk gelukkig met de allerliefste schat op de hele wereld! De persoon die zo ongelooflijk bij me past, me zo leuk aanvult, me zo verwend, me zo hemels kan laten voelen…maar me ook kan laten twijfelen aan dingen waar ik me vroeger geen zorgen over moest maken!

 

VISJE is veranderd das een feit! De blog gaat het ook wat doen binnenkort! Vooral inhoudsgewijs dan…

 

Ik geef jullie alvast een hele dikke zoen en bedank mijn lieve bezoekers voor de geweldige reacties die er waren, en nog zeker en vast zullen komen in de toekomst!

 

HEEL VEEL LIEFS!

Het groter geworden visje in de groter geworden bokaal maar met een super lief speelkameraadje!

 

21:36 Gepost door *A* in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Visje Eindelijk nog wat te lezen hier... en wat je nu allemaal schrijft had ik al allemaal wel door hoor. Ook in die periode heb ik het moeilijk gehad, want ik ben nog steeds in ziekenverlof, en vbeterschap zit er nog steeds niet in. Dus daar blijf ik me zorgen om maken. Voor de rest is alles een beetje uitgeklaard in mijn leven, niet echt opgeklaard... want ze spreken alweer van Chemo voor mijn ma. Dus de onwerswolken zijn nie veraf!
Maar eerlijk is eerlijk, ik voel me de laatste dagen redelijk goed, maar das omdat mijn twee charels hier jarig waren hé en we er een fijne week opzitten hebben!!!
Hopelijk blijft het hier met wat regelmaat leesvoer volgen...
en ik zal één van dees mijn mailknop eens aanspreken. Want ik heb een paar beloftes op te halen...
Dikke zoen, dikke knuffel en hopelijk tot snel. Blijven genieten van W, en ik zie dat jij gelukkig bent, wel, dan ben ik het ook.
Vlek!

Gepost door: boogiepeter | 20-11-06

*** je hebt een moeilijke periode gehad hé meid.
maar zoals je ziet, aan alle slechte dingen komt een einde!
Geniet van je prins!

Gepost door: insaneangel | 21-11-06

:-) veel geluk met je schatje visje
groetjes

Gepost door: Borriquito | 22-11-06

Visje Nog eens een groetje se!!! Kwestie van te laten zien dat ik je zeker nie vergeten ben!!! Dikke knuf en kus!!!!

Gepost door: boogiepeter | 23-11-06

Vissssssssssssie Boenk Binnen
Dikke KuS
Baf terug buiten!!!

Gepost door: boogiepeter | 24-11-06

De commentaren zijn gesloten.