26-02-07

1 jaar later...hiephiephoera!

 
1e blogpost

 

Zo begon alles…op een zaterdagnacht! Ik had de dag ervoor een heftige avond gehad en het bleef door mijn hoofdje spoken. Las al langer wat blogjes. Het was ooit begonnen met een blogje van donna en op de één of andere reden kwam ik vorig jaar bij skynetblogs uit. Ik las wat. Reageerde wat. Ik weet nog dat het eerste blogje dat ik regelmatig bezocht dat van vlindertje was (de schoonzus van An) maar die stopte er ineens mee.

Maar goed ik had dus al plannen maar die avond wilde ik echt beginnen, mijn leven zat in een knoop.

En toen ontstond ‘Het kleine visje in de grote bokaal’. Het slaat een beetje op het verloren zwemmen in de wereld. Eigenlijk pikte ik het op van de website van Els De Schepper. Er stond ergens: ‘ik voel me soms het kleine visje in de enorme bokaal’

Voila blog geboren dus en nu….

 

…nu zijn we 1 jaar en vele duizenden bezoekers verder. Er zijn er gekomen, er zijn er gegaan. Sommigen betekenen toch iets meer voor mij, sommigen weten ongelooflijk veel over mij, sommigen hebben mij wat teleurgesteld, anderen zijn gestopt of komen niet meer lezen. Ik ben minder frequent beginnen bloggen maar ergens ook intenser, ik lees nog op vele blogjes maar reageer niet meer altijd! Het enige wat niet veranderd is, is het feit dat ik nog steeds ongelooflijk graag lieve, leuke reacties krijg.

 

Ik ben ongelooflijk veranderd, ik ben een beetje een andere weg in geslagen. Het afstand genomen van sommige mensen, heb mijn leven wat herpakt, heb niet altijd succesjes gekend. Zo is mijn stage fout afgelopen, heb ik nu een PDT-jaar (wss voor heel mijn schoolcarrière) en nog zoveel meer.

MAAR ik heb ook mijn rijbewijs gehaald, heb enkele herexamens tot een goed einde gebracht, heb de koninklijke familie persoonlijk gezien en sommigen een hand geschud of gesproken, allemaal vanaf augustus…en in september ben ik de allerliefste, allergeweldigste, allerallerste persoon van heel de wereld tegen gekomen in Spanje! 1300 km gevlogen, mijn eerste vlucht, om dan met een piloot-in-spe terug te komen die 20 km verder woont. Oooh wat maakt hij mij telkens zooooooo gelukkig! Soms loopt er wel eens iets mis of begin ik te twijfelen maar uiteindelijk blijkt altijd weer dat ik hem super graag zie en hij mij!!!!

 

Een jaar later ben ik dus volwassener, zelfbewuster, gelukkiger, zelfzekerder, verliefder (jaja en toen was ik ook verliefd hoor), slimmer (hopelijk), rijvaardiger dan vorig jaar maar ook ZIEKER! Vorig jaar begon de vakantie op deze moment, nu is ze gedaan en ik ben ziek :-( Niet echt heel erg maar zo iets dat maar niet wil doorbreken. Keelpijn, hoesten, beetje oorpijn, slapjes voelen,… Normaal kwam mijn lieve schat slapen vandaag maar dat gaat dus niet vermits ik ziek ben. Zou eigenlijk moeten rusten maar ‘k heb nog massa’s werk…waar ik nu eens aan ga herbeginnen se!

 

Dikke zoen en bedankt aan diegene die blijven komen, blijven lezen en reageren! Voor jullie doe ik het eigenlijk en ik stel het dan ook enorm op prijs dat jullie blijven komen!

 

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEL VEEL LIEFS!!!

Jullie iets grotere visje in haar grote bokaal, 1 jaar later!

 

0000000435

 

12:31 Gepost door *A* in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ik zou zeggen "kleine visjes worden ook groot", maar dat is zo afgezaagd.

Ik zal dan maar zeggen dat het goed om lezen is dat je je weg gevonden hebt. Moet niet makkelijk zijn in een bokaal.

;-)

Gepost door: ms | 26-02-07

VISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSIEEEEEEEEEEEEEE Allereerst een super dikke proficiat met je blogjaar, het is inderdaad een bewogen jaar geweest, en ik ken je blog redelijk ondertussen. Maar waar je nu zit, dat had je waarschijnlijk niet durven dromen, op liefdesvlak. EN ik heb je inderdad zien volwassener worden, hoewel je al een flinke dosis levenservaring bezat. We hebben mekaar goed gekend, heel leuke tijden gehad, en mss dat ik je een beetje teleurgesteld heb, want het contact is heel wat minder geworden. Maar lezen en reageren, dat blijf ik doen.
Je bent op de goede weg, daar ben ik kwasi zeker van en je komt er wel. En ook heb jij mij iets geleerd... en dat weet je.
Dikke knuffel, en nog veel veel veeeeeeeeeeel geluk!!!!!!
Maar ik eindig met een dikke VLEK

Gepost door: boogiepeter | 04-03-07

De commentaren zijn gesloten.