04-05-07

en de lichten van de snelweg gloeien allemaal samen aan

maan2

En de lichten van de snelweg gloeien allemaal samen aan
ik zou uren kunnen rijden, ik wil me laten leiden...

door de doorschijnend melkwitte maan.

(ik hoef niet te weten waar naar toe
ben ik bij u dan is het goe.)

 

Deze zin komt uit een liedje van Pieter Embrechts en verwoord het gevoel dat ik vaak wel heb. Ik zou uren kunnen rijden, met mijn fiets wel te verstaan, en mij gewoon laten lijden door de maan.

Doet me denken aan de keren dat ik met W. (= schatje) naar Antwerpen ging en met de fiets terug kwam. Ken je dat gevoel…afscheid moeten nemen in een rustige maar ook levendige stad, de bus nemen die zo rustig is, genieten van het uitzicht (oh wat hou ik eigenlijk van een ondergaande zon, maar toen was die altijd al lang onder) en dan afstappen en nog 4 km naar huis fietsen. De maan en de sterren lijken me dan altijd vleugels te geven…is het onbewust snel willen fietsen omdat alleen fietsen niet echt zo veilig is (Is jammer genoeg nog maar eens gebleken in Diest vorige en deze week! Het is vreselijk wat er gebeurd is…heb er geen woorden voor)

Neen ik geniet van zulke momenten…me laten leiden door de maan…op mijn fietsje. Dan kan ik zo verwonderd stoppen met fietsen en gewoon naar de hemel kijken, de miljoenen sterren die zo ver weg zijn! Puur genot…maar goed ik en sterretjes ’t is iets chemisch, stel dat sterretjes ooit verdwijnen…ik zou mee willen verdwijnen…

Het deel tussen haakjes klopt ook wel maar om de redenen die jullie hier vinden in de vorige postjes even niet van toepassing. Natuurlijk maakt het niet uit naar waar maar ik kan niet bij mijn schat zijn!

 

Trouwens mijn lijstje van eergisteren is bijgewerkt…

Dingen die mij gelukkig maken:

-         Ik heb eindelijk mijn kleedje gevonden (jaja datgene wat ze nergens meer hadden laat staan in de juiste maat (S))

-         Mijn nieuwe schoenen hebben nog wat inlooptijd nodig maar zijn fantastisch…dus ook de schoenen die ik niet vond ;-)

-         Mijn ‘schoonmama’ heeft me heel lief ontvangen…ja ’t is een super toffe!

 

Dingen die mij iets minder gelukkig maken:

-         heb mijn schatje al 3 dagen niet gehoord…ik hoop op vanavond maar ik vrees er voor. (ik begin zijn stem te missen en eigenlijk heb ik hem horen echt nodig…anders ga ik twijfelen en ik moet het nog lang volhouden (5 maand en 1 week exact))

-         mijn ogen hebben een super allergiestoot gehad waardoor ze lekker dik zijn. Ik had er net een kleintje gehad dat bijna over was en gisteren was ik een crème gaan halen (voor als ik er nog eens last van zou krijgen) en mijn preventief smeren heeft er voor gezorgd dat mijn ogen, armen en nek lekker dik, rood en jeukend zijn. Allee mijn ogen zijn dik, rood, pijnlijk en trekkend… Leve de zonnebril die ik nooit draag maar zonder kom ik toch ff niet buiten…

 

Ik ben dus nog steeds perfect gelukkig…mss iets minder gelukkig als gisteren (de schoenen en het kleedje gevonden op 1/2 uur tijd) en dan eergisteren…maar toch GELUKKIG!

 

Voila diegene die nu nog klagen da’k te weinig post…ze hebben ongelijk! (voor even toch)

21:17 Gepost door *A* in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

:-) we mogen er niet aan denken wat er allemaal zou kunnen gebeuren op de baan hé
anders zouden we niet meer buiten durven komen
groetjes

Gepost door: Borriquito | 05-05-07

Goede (late)avond visje Pfff... tijdje geleden dat ik nog eens reageerde maar ja... je weet hoe dat gaat hé en eens je met andere prioriteiten te kampen hebt komt er al helemààl niets meer van in huis.

Ik lees dat je gelukkig bent en kan me dat levendig voorstellen... kleedjen schoenen en schoonmama ;o) ... in die volgorde ??? Hihi, ventje niet vergeten hé... eneuh... vijf maand en één week zijn zo voorbij hoor, niet wanhopen en je gewoon lekker in je vel blijven voelen... DAT is het allerbelangrijkste meiske !!!

Bedankt voor je mailtje... tja, allemaal niet eenvoudig hé. Je hebt alvast heel veel groetjes terug en ik mail je gauw nog wat nieuwtje door hoor.

Maak en nog een leuke zondag van (dat lukt wel hé) en hou dat goed gevoel maar stevig vast...

Lieve groetjes
Lucky

Gepost door: Lucky | 06-05-07

*** Hopelijk hoor je je vriend snel weer, dat geeft weer meer energie :) Gaat het ondertussen al beter met je ogen? Ik heb lenzen en mijn ogen zijn supergevoelig aan de zon, gevolg: veel tranende ogen.
Het paardrijden was leuk, ben wel zo stijf als een hark :)

Dikke knuffel,

Gepost door: Sarah | 06-05-07

Pieps... Zoals je ziet zijn we terug op de blogjes geraakt... Eindelijk, hihi!!!
Maar blijkbaar moet ik hier eens goed komen bijlezen ;-)
Ik wens je nog een hele fijne nachtrust toe en mooie dromen!
Kusje

Gepost door: Telly, Veronique & Matthew | 06-05-07

ik kom je een hele fijne maandagmiddag wensen. groetjes van de wensbox

Gepost door: wensbox | 07-05-07

een hele leuke maandagmiddag gewenst groetjes van kristalvrouwtje

Gepost door: krstalvrouwtje | 07-05-07

een hele fijne woensdag gewenst groetjes van de wensbox

Gepost door: wensbox | 09-05-07

het zonnetje schijnt hier weer maar het is wel iets kouder.
maar verder een hele fijne woensdag gewenst
groetjes van kristalvrouwtje

Gepost door: kristalvrouwtje | 09-05-07

:-) eventjes komen piepen
groetjes

Gepost door: Borriquito | 10-05-07

*** Hoi Visje!

Ik vind het echt tof dat je mijn website geslaagd vindt! Hoe gaat het ondertussen nog met jou?

Dikke knuffel

Gepost door: Sarah | 10-05-07

De commentaren zijn gesloten.