12-05-07

Zo mooi, zo blond en zo alleen (als het maar een titel heeft)

blondeambition

Lieve allemaal…

 

Het is weer eventjes geleden. Ik beken…heb al veel willen typen en zelfs wel tijd maar nooit echt genoeg tijd of zin. Je kent dat wel…als ik even wacht heb ik dat nog te zeggen en dat en dat en ja…zo krijg je een hele boterham vol!

 

Laat ik eerst beginnen met een onnoemelijk leuk maar onbelangrijk feit…de zon heeft mijn haar echt goed gedaan (of de regen van de laatste dagen dat kan ook)

Ik keek zo net in de spiegel in de badkamer en zag dat mijn haarkleur echt super mooi is.

Het is/was niet blond of bruin maar zo glanzend goudbruin-blond precies. Net flets of krullend zoals wel eens gebeurt bij regenweer als dit...neen mooi glanzend, met genoeg volume, en heb het dan niet eens juist gewassen. Awel ja mensen zeggen mij vaak dat ik mooi haar heb, maar meestal denk ik er niet bij na, tot er zo momenten zijn als daarnet…momenten dat ik in de spiegel kijk en denk hé ja.

Een vaak terugkomende vraag is…welke haarkleur heb jij? Euhm dat ik het zelf niet weet. Bruin en blond. Donkerder in de winter, blonder in de zomer…hoe moet ik dat nu weten? ;-) Of mensen die niet geloven dat mijn haar niet gekleurd is. Zelfs mijn eigen oma heeft eens gezegd…allee ‘visje’ dat kan toch niet, uw haar is zeker gekleurd, ’t is mooi ze maar je moet dat niet ontkennen. (precies of ik had er voordeel bij dat ik het ontkende, 'k kan moeilijk express liegen) Ik kon haar er niet van af brengen, mijn mama niet, mijn papa niet en volgens mij denkt die dat ik mijn haar elke keer kleur omdat het altijd een verschillende schakering is. Van bruin tot blond in al zijn ‘mooie’ facetten!

’t Zal iets met mijn DNA zijn want ook mijn broer heeft verschillende schakeringen van ros en bruin tot beetje blond en mijn ogen wisselen, volgens mijn lieve schat, ook vaak van kleur! Awel ik kan er maar blij mee zijn… das weer veel geld voor de kapper bespaard.

Maar zoals ik zei…de laatste weken heeft het een mooie zomerse kleur en valt het ook goed. Wat ook goed is om mijn haar wat meer los te laten en variatie in mijn kapsel te brengen. Het is veel langer dan ik wil maar ach de kapper zit er momenteel toch ook niet in! Laat mijn haartjes maar mooi groeien!!!

 

Verder alleen nog losse feitjes te melden. De examens komen er aan. Binnen 2 weken begin ik. We hebben 1 week onze examenrooster en er is, gelukkig!!!, al vanalles veranderd. Normaal had ik 7 juni gedaan maar er ontbrak wat en was erg opeen gepropt…nu is het bijna een week later…13 juni…op zich vind IK dat een mooie datum! De dagen zijn dus gevuld met taken maken en examens voorbereiden.

Ook mijn schat nog horen/ zien/lezen behoord logischer wijs tot de activiteiten, al moet ik zeggen dat dat de laatste dagen toch veel minder is.

Op zichzelf snap ik het wel en had ik het verwacht, eindelijk is hij regelmatig aan’t vliegen, maar toch…soms zou ik anders willen. Ik blijf erbij dat de afstand niet het ergste is…of hij nu daar zit of 1000den km verder dat maakt op zichzelf niet echt uit. Het is het uurverschil. Als ik ga slapen heeft hij nog een hele middag en soms denk ik dat hij dat vergeet (soms geeft hij dat zelf ook toe) Als hij om 14u online komt omdat hij naar de winkel moet (dus wel ALTIJD open is) en wil uitslapen dan heb ik soms wel eens zin om in mijn bed te kruipen!!! Terwijl als ik middag heb…hij nog lekker lang in zijn bedje ligt en meestal als ik ’s morgens opsta is het bij hem al laat en slaapt hij.

Dus ondanks de moeite van beide kanten wringt het soms wel door het tijdsverschil. Ik zal er mee moeten leren leven want volgende weken wordt het nog drukker. De enige tijd dat we samen wakker zijn is hij weg volgende week en het wordt zo druk dat hij bekaf zal zijn, dus visje bereidt zich voor op een week met weinig contact…waarom is het toch zo ver en zo lang?

We zijn ondertussen trouwens de 1e maand gepasseerd en zoals jullie hierboven kunnen zien zijn het nog minder 5 maanden voor hij terug is.

Het zal wel wennen…

 

Heb ook nog leuk nieuws…mijn allereerste achterneefje is geboren deze week. Elias is zijn naam en morgen ga ik er langs. ’t Zal wel een schattig kindje zijn en we zijn er al met z’n alle dol op voordat hij geboren was.

Ik ben benieuwd voor morgen hoe’n schatje het is!!!

 

Voila en nu ‘vliegt’ visje (ja vissen kunnen vliegen ;-) in haar boeken (allee taken) om super punten te hebben op het einde van het jaar en volledig naar het 2e te gaan… we gaan er voor!!!

annegedes

PS. Nog een vraagje: 'k denk er al lang over mijn schatje dit adres te geven...zodat hij op mijn blog kan lezen. Ergens twijfel ik...hij mag alles weten van mij. Hij kent mij al zo goed dat hij veel er al van zal weten MAAR wat als hij een andere meid te zien krijgt? Ben ik mijn plekje dan niet een beetje kwijt? Ik bedoel...dan heb ik vanaf nu een 'bekende meelezer'...

Wat zouden jullie doen???

16:34 Gepost door *A* in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

hai! Proficiat met het nichtje, ambetant met je vriend, leuk van je haar en succes met de taken/examens :-)
En over je adres geven, mijn vriend heeft mijn adres ongeveer vier maand na het starten van mijn blog gekregen... Uiteindelijk was het soms eenvoudiger om daar mijn gevoelens te zetten dan te zeggen wat ik bedoelde en soms was dit wel handig voor hem... zo wist hij toch wat er precies in me omging. Anderzijds, als je twijfelt ofzo moet je misschien nog maar eventjes wachten om hem een blik te gunnen op je blog?

Gepost door: RedRose | 14-05-07

VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEE Met schaamrood op de wangen kom ik hier binne getrippeld, verlegen kijkend of ik nog wel binnen mag!!!!! Tjee, das ff geleden héééé!!!! Jaja, ik weet het wel, maar het is ook zo ontzettend druk geweest de afgelopen weken... hier thuis veel werk, ook op mijn werk ist rdelijk druk en hier thuis zijn ze aan't renoveren en ik kom net van de nacht af, en kan alleens nie gaan slapen, hahahahaa!!!!! Maar ja, das nie erg, nu kan ik mijn lief Vissie is komen bezoeken se!!! Met dat zo mooie haar... hoe je het ook beschrijft, het lukt nie echt om het voor te stellen, enkel een foto kan da verklaren, hahahahaha!!!!!!
(hint)... Nog even doorbijten Vissie, en je vriend staat weer voor je, neem dag per dag en voor je het weet zijn die zes maanden zo om. Wees eerlijk, die eerste is voorbij gevlogen héééééééééé!!!!!!!!
En proficiat hééé groottante of zoiets, hehe, klinkt lekker oud.
En ik wens je ook die superpunten toe, in superboogiestijl.
En nu ga ik je nog heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllll$vééééééééééééééééééééééééééééééééééééél$VLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKJES geven, een dikke zoen, en een superdikke knuffel!!!!!

Gepost door: Boogiepeter | 14-05-07

Lief leest mee.

Ik geloof dat we "officieel" nog niet samen waren, toen ik hem de link van mijn (vorige) blog bezorgd heb. Ook mijn verhuis heeft hij uiteraard meegemaakt. Ik heb er zelf nooit aan getwijfeld of ik Lief mijn url zou geven of niet: voor mij hoorde het gewoon zo.

Niemand kan jou zeggen wat jij ermee moet doen. Als je het gevoel hebt, dat je hem dat deeltje moet laten zien, dan zou ik zeggen: gewoon doen! Als je twijfelt, kun je ook nog even wachten tot je je wat zekerder voelt.

Ik geloof nooit dat hij een ander beeld van je zal krijgen door wat hij hier leest. Je bent hier, net als irl, jezelf en daar is hij toch voor gevallen, niet?

Gepost door: Zita | 14-05-07

Lief Visje Waar maak jij je zorgen om? Je hebt de kans van je leven om toch in contact te blijven met je schat.
Als hij jouw url heeft, kan hij jou schrijven terwijl je slaapt en jij kan voor hem ook altijd berichtjes plaatsen.
Bij mij zie je het ook, af en toe zet mijn schattie ook wel iets bij de reacties en dat vind ik heel leuk!
Jouw Schat moet je toch leren kennen zoals je bent en hoe beter dan hier en waarom zou hij afhaken?
Veel succes nog en tot later!
Liefs,
Schatteke

Gepost door: Schatteke | 15-05-07

Hey Vissieeeeee got had niet gezien dat je gepost had!
bruin/blond/rood of groen , je zal wel best een knappe mied zijn, vraag maar aan vriend van zo gauw hij er is!
groottante noemn ze dat zo?
of is dat boogieaans hahaaaaaaaa
maar toch proficiat!
en moed, courage, en hoop op een goed examen.
en blijf nu niet meer zo lang weg heeeeeeeeee!
en doeiie met zonnekes
en thx voor je liefs.
mag ik ook reclame maken voor mijn nieuw blog?!
my-diamond.skynetblogs.be
see u .....................

Gepost door: Sunny-Kay | 15-05-07

De commentaren zijn gesloten.