21-05-07

examens, liedjes, missen, weegschalen en lieverdjes...of hoe het leven gaat!

school12

 

Voor alle nieuwsgierigen, mijn lieverd is nog niet komen lezen, denk ik, hij durft gewoon niet wss!

Neenee, hij heeft het super druk nu en ‘k denk dat ik het iets explicieter had moeten zeggen (terwijl ik dit nu type hoor ik hem via de radio op de luchthaven…grappig hoor…precies nen echte ;-) Het kan volgens mij nog dagen duren voor hij de tijd vindt om het bestand te openen en te lezen… deze slimme meid wilde te origineel doen mss!

Vandaar verblijd ik jullie nu al met een nieuw hersenspinseltje vanachter mijn bureau!

 

Ok ‘k zal mijn postjes wel een beetje moeten aanpassen in de toekomst want ’t is toch anders, zo’n bekende meelezer. ‘k Kan nu ook niet meer te veel stoefen hé of hij krijgt een dikke nek ;-)

Maar ik vind dat hij dat super goed doet daar in Amerika, ben enorm fier op hem!!!

Het is mss soms zwaar maar, ik citeer nu ff een vriendin van mij: ‘jullie relatie is gewoon wel zeker sterk genoeg om dit te overleven, jullie zijn een koppel uit de duizend’

En ja ze heeft gewoon wel gelijk, we zijn wel een sterk koppel en ik heb gewoon zo’n chance met mijn schatje…hij is het mooiste lotje uit de loterij dat ik kon trekken!

 

Dit weekend ontdekte ik trouwens een mooi liedje dat eigenlijk bij mijn denken past momenteel. ’t Is er ééntje van Stef Bos, jaja de betere kleinkunst ofzo, maar ‘k kan zijn songs echt wel appreciëren, er zitten vele pareltjes bij. Het liedje heet ‘Ik mis jou’ en natuurlijk doet het mij denken aan mijn schat maar ‘k wilde jullie de tekst zeker niet onthouden.

De nacht kleurt grijs
De dag breekt aan
De wind die waait
Ik hoor jouw naam
En langzaam kom ik bij
Ik mis jou
Mis jij mij

Het daglicht schreeuwt
Ik ben verdoofd
Een wervelstorm raast door mijn hoofd
Toch is het stil naast mij
Ik mis jou
Mis jij mij

En ik weet niet wat ik zeg
En ik weet niet wat ik doe
Ik weet niet welke weg
En ik weet niet waar naartoe
Ik mis jou
Ik mis jou

Ik zie jou in een droom voor mij
Er staat een ander aan jouw zij
En langzaam breekt het beeld in mij
Ik mis jou
Mis jij mij

Een nieuwe dag
En alles verstomt,
Ik lig en wacht
Tot niemand komt
Ik wacht
Tot niemand komt

Ik mis jou

En ik weet niet wat ik zeg
En ik weet niet wat ik doe
Ik weet niet welke weg
En ik weet niet waar naartoe
Ik mis jou
Ik mis jou

Je moest eens weten hoe... veel

Misschien klinkt het wel triest maar zo triestig is het niet. Zo triestig ben ik niet! Vind het gewoon heel MOOI en natuurlijk mis ik mijn lieve schat nog steeds enorm veel (ik vrees dat dat ook gewoon niet gaat veranderen)

 

Vanmorgen mijn 1e examen van de reeks gedaan, zwemmen, en…IK BEN ER DOOR! Op mijn ICT (wat op voorhand mocht gedaan worden) heb ik ook al geweldige puntjes, een 15 en de punten van mijn stage weet ik donderdagn8, maar ben er zeker door!

We zijn dus goed bezig dus gaan we op dit elan verder…alleen is mijn concentratie nu een beetje minder maar goed en moet er nog zoveel gebeuren, ook nog kleine examentaakjes ed. Pffft op dat vlak ben ik soms wel een uitsteller hoor :-S

Volgende week beginnen mijn exaampjes en nu zie ik het nog wel zitten…maar binnen een week zal het wel anders zijn! Hou die duimpjes maar klaar…

 

Verder gaat alles goed met me…ik smijt alleen mijn weegschaal wel buiten!!! Reden: ZE MAAKT MIJ DEPRI! Ik weet niet hoe het komt: ik drink super veel water, eet elke dag minstens een appel extra, ben magere yoghurtje gaan halen die ik lust en nootjes omdat ik enorm veel honger heb tijdens het leren, ik snoep (denk ik) minder dan normaal en toch kom ik ineens kei veel bij. Het getal dat er nu staat heeft er in geen jaren gestaan en ja mss ben ik een iniminibeetje verdikt maar ‘k kan er echt niet mee lachen. Misschien nog meer water drinken, geen cola, nootjes zijn mss ook dikmakers das wel waar maar toch beter dan snoep en koeken,…pfft ‘k vind het echt niet leuk! Ineens plots bijkomen…zo net voor de zomer! Of helpt koeken eten om te vermageren??? In ieder geval…ik ga een maand niet meer op de weegschaal staan denk ik! Moest dan plots blijken dat het nog erger is dan zal ik eens heel hard nadenken hoe ik mijn gewicht terug wat kilo’s naar beneden krijg.

‘k Ben nu geen freaky mager kind of iem die hard op haar lijn let maar ergens moet ik toch een grens trekken. Misschien is mijn weegschaal wel stuk…zo ineens kan dat???

 

Allee ik vlieg maar eens terug in mijn leerstof…dat ik toch iets nuttig doe vandaag…mss ook maar eens zorgen dat die taken af raken enzo!

 

Liefs en als mijn lieverd hier passeert zullen jullie het wel merken… beetje bij beetje gaat mijn anonieme blog toch publiek worden…*hihi*

21:53 Gepost door *A* in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

*** Hoi Visje

Proficiat met al die goede punten! Het geeft een extra boost voor de komende examens! Blijf zo verder doen he! En natuurlijk duimen we vanaf volgende week (maar jij dan ook voor mij he).

Ik ben ook niet iemand die constant bezig is met mijn gewicht, maar er moet inderdaad wel ergens een grens zijn he. Onze weegschaal gaf eens ineens meer dan 5 kg (!), ik verschoot mij een ongeluk. Toen ik de dag erna ineens weer 7 kg 'minder' woog, drong het tot me door dat die weegschaal mss wel eens kapot kon zijn. Buiten ermee dus, ook met die van jou (of ga toch eens een andere batterij halen :D)

Succes nog met het leren. Knuffel,

Gepost door: Sarah | 21-05-07

;-) wat de liefde allemaal met een mens doet.
zo schoon en hartverwarmend se
en das zeker datte die balans ik gewoon kapot hehe .
see u en zonnekes
en duim voor je examens zenne

Gepost door: Sunny-Kay | 22-05-07

Hey Visje Leuk hé om zo "verslaafd" te zijn aan jouw ventje!
Ik ben (bijna) 44 (oud dus!) en weet perfect hooe jij je voelt. Ik ben nl sinds zondag 7 maand bij mijn Schattie.
ben eigenlijk wel benieuwd hoe je jouw schat op de hoogte hebt gebracht en ik kan je verzekeren, de reacties zijn altijd heerlijk, niet altijd wanneer je ze verwacht en zeker niet als je ze écht wilt, maar toch heel tof die extra "band".
Ik wens jou nog heel veel succes met de blok en de examens (ik ben ervan af voor een jaartje en herbegin pas in januari voor 6 maand)
Je bent een hele toffe meid!
Liefs,
schatteke

Gepost door: Schattek | 22-05-07

deal of niet, 'k ga gerust volledig akkoord ;)

*duimt flink*

Gepost door: s. | 22-05-07

:-) veel succes met de komende examens !!!
groetjes

Gepost door: Borriquito | 23-05-07

VISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Vlam pataaaaaaaat boenk en knots!!!! Voila, ik sta stil.... goh, kwam weer met een selheid uit de laatste bocht!!! Mijn banden roken nog na...hahahha!! Met andere woorden, Boogie is in een prima bui, zonneke schijnt, werkmannen zijn rustig (niet te rustig ook nie) aan het werk, Boogie heeft een paar dagen verlof en vandaag oook is niks te doen!!!!! Dus, kan ik hier eindelijk eens binnen vliegen om dees dikkertje hier eens te groeten, hahahahha!!!! Das een vrouwenzaak natuurlijk... en je gaat toch nu nie zeggen dat je dik bent hééééééééééé!!!! En die extra kilokes, wel das van je groot hart en de liefde voor je vriend!!!! Natuurlijk dat dit getalleke er dan nooit stond, want zo gelukkig was je warschijnlijk nog nooit hééé... by the way, nootjes zijn mss wel gezond, maar bevatten hééééééééééééééééél veel calorieên!!!! en heel veel vetten. Oke, wel gezonde vetten, maar je wordt er wel dik van hoor!!!!! Al zijn ze heel voedingsrijk vorrals je moet studeren, dat kan natuurlijk wel!!! En ik wnes je dan ook super megabangelijk, veel geluk met je examesn (jaja, ik weet dat je dat nie graag op voorhand hebt, maar tkan geen kwaad ook nie, hahahhaa) en je weet, mijn duimen staan weer recht en ik zie dat helemaal goed komen hoor!!!! Ook wil ik je bedaken voor je lieve woorden van de week, je merkt zelf wel hoe moeilijk het wordt om regelmatig er door te komen, en ergens vind ik dat wel spijtig, maar ik heb geen andere keuze dan het wat rustiger aan te doen... maar stoppen doe ik voorlopig toch nog niet, want de support die ik gehad heb van jullie deed heel goed!!! En als het even meezit zoals vandaag, dan ben ik al even heel blij en gelukkig!!!!
Ik geef je dan ook een superknuffel en een dik smak!!!!
Een dikke VLEK rond uw oren en hopelijk tot gauw!!!!!!!!

Gepost door: Boogiepeter | 23-05-07

EUHHHHHHHHHHH Sorry voor de tikfouten... maar ik tik zo snel als ik rij!!!! Al maak ik tijdens het rijden minder fouten (gelukkig maar....pjew)
bij deze
EXTRA VLEK!

Gepost door: Boogiepeter | 23-05-07

De commentaren zijn gesloten.