02-06-07

Het regent rondom mij...

 

metoyou2vu2

Lieve mensjes,

Het prentje vond ik passend...ik geef het de titel...het regent rondom mij en ik klamp me krampachtig vast aan de paraplu...het gevoel waarmee ik dit schrijf is dus niet optimaal!

Eerst en vooral: het ziet er naar uit dat ik mijn ‘niet zo bekend zijn voor mijn lezers’ nog wel even gaat standhouden. Die lieverd van mij is niet van plan om snel te komen! Toftoftof…visje heeft haar lief onderschat en ergens maakt me dat niet helemaal happy!

Op de één of andere manier heb ik zoiets van ‘Ja en ik ben dan belangrijk voor jou?’ Maar goed hij beseft niet wat voor interessants hier staat hé ;-) Neen, ik gok dat ik hier nog minstens een maand kan typen  voor hier een bezoeker van ver weg komt piepen!

Ik had het beter echt in een kaartje gezet! Vorige week nl het geweldige idee gehad een kaartje te sturen en op 4 dagen was het 10000km verder aangekomen! Schatje blij, ik ook wel… LEVE DE POST!

 

Wat heb ik dan eigenlijk gedaan om het hem te laten weten? Eigenlijk heel simpel…ik had ooit een dagboekje gemaakt, zo’n maand voordat hij vertrok om alles wat op te schrijven. Normaal ging ik hem dat geven MAAR het was niet echt af en de laatste dagen waren toen hectisch dus ging ik het eens afwerken en doorsturen! Deze slimme meid heeft onderaan gezet dat ze nog iets had beloofd ooit (erbij gezet dat hij eens iets moest opzoeken bij google en het 2e linkje openen à deze blog) Aan het begin in de korte inleiding nog gezet dat als hij het niet direct helemaal zou lezen hij zeker eerst onderaan moest lezen bij het slot.

Wel das nu zeker 3 weken geleden. Het linkje staat niet meer 2e, hij is nog niet komen lezen, en ja ‘k denk dus ook niet dat hij dat snel gaat doen! Normaal is hij zo nieuwsgierig en ik zou echt zeker wel het al eens diagonaal lezen (hij dus blijkbaar niet :-$) Jaja voor de rest zal hij mij wel graag zien zeker… I HOPE!

 

Mijn weegschaal probleem is ook nog niet opgelost! Neen, de weegschaal wegsmijten krijg ik niet over mijn hart, er niet gaan opstaan ook niet. Ja het getalletje is veranderd, maar niet in de juiste richting! We kleven er nog een kilo bij! Hoe het komt? Awel nu ga’k me er geen zorgen over maken, binnen 1,5 week ga ik er wel iets aan proberen doen!

Misschien is het omdat ik iets mis, mijn schat in dit geval en alles wat bij hem hoort (de knuffels, de zoenen, de momenten samen,…) en om dat gemis te compenseren eet ik meer. Misschien zielig…eten om het gemis minder te maken! ’t Is toch onbewust dan...

Zoals ik al zei: Nu maak ik me er geen zorgen over, binnen 1,5 week des te meer! We zullen dan beginnen met te gaan lopen, springen, gezond eten, voornamelijk water drinken, enz. de kilootjes zullen er wss wel afgaan…ze zijn er ook bijgekomen plots hé dus…

 

Verder eigenlijk niet zoveel te vertellen! Heb examens, zit nog niet in de helft maar ‘k ben het al KOTSBEU! Niet dat het slecht ging, maar ook niet echt goed! ‘k Heb gewoon enorm veel schrik…schrik dat het allemaal niet gaat lukken en ik slaag totaal in paniek!

Het gaat niet vooruit…ik moet nog zoveel doen en dat wordt zo’n vicieus cirkeltje. Het probleem is… het MOET lukken deze keer! Al slaag ik een nachtje over…maar ik schiet momenteel totaal in paniek!!!

Ik mis mijn lieverd momenteel zo hard. Als hij gewoon maar even zijn armen rond me zou slagen, me en dikke knuffel geven en zeggen: ‘Meisje, alles komt in orde!’

Ach ja…nog een dikke 4 maand…het moet maar zo…

 

Lieve groetjes,

Je kleine blokkende visje

succes%20in%20afaceri

 

PS. Na de examens kom ik terug piepen op jullie blogjes...nu gaat het echt niet (regelmatig)Sorry!

18:28 Gepost door *A* in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

hey Vissie een parapluuke is voor de regen,
ik breng jou een parasolleke voor wat zon!
( grrrrrrrrr no weerbericht please)
ach het is normaal hoor dat het missen doorweegt
vraag mij wat he!
en ik durf dan ook wel al eens Eten om te vergeten
wat niet lukt, uiteraard niet.
zet dat onnozel ding met dat wiebelend naaldje eens een paar dagen opzij, dat geeft meer moed.
als dat ronde oog waar die getallekes achter zitten niet naar jou kan lonken geeft dat een beter gevoel!
raad één van Tante Kay.

raad twee: an die iemand die moest gaan klikken lezen en aub reageren hier sé gij!!
nu doen!!!! zet daar iets heeeeeeee voor da vissie komaan man.
doe-oeeeeeeeeeeen.
ném!!
derde raad; nooit sorry zeggen, steek ne leokoek of wat ever tss je tandjes , blokken en succes he!
jij hebt de sleutel in handen.
ném 2
en nog lieve zonneks van Kaykieeéééééééééé aaaaaaaaah!

Gepost door: Sunny-Kay | 02-06-07

*** Het is natuurlijk niet leuk dzt je vriend nog niet is komen lezen, terwijl jij daar eigenlijk op zit te wachten. Maar volgens mij is dat typisch mannen... ach... hij komt wel :)
Wat die examens betreft, we zitten met hetzelfde hoor! Ik zit ook nog lang niet in de helft, ik ben supermoe, ik heb gn energie om te leren en ik ben het gewoon kotsbeu! Ik heb dan ook nog eens enorm veel schrik om dit jaar niet te slagen, zelfs niet met 2de zit. Pfff :(
Probeer toch nog heel eventjs door te bijten zodat die examens al achter de rug zijn...

Dikke knuffel! En nog veel succes met het leren!

Gepost door: Sarah | 03-06-07

hey hey - je schat die komt wel eens lezen, das typisch mannelijk, die hebben altijd tijd... En wie weet zit je er wel helemaal naast; mijn schat die was stiekem komen piepen :D

- de examens zullen nu wel snel voorbij gaan, het lukt je echt!
bij deze: veel succes!

- de weegschaal = mijn probleem ook... Ik probeer nu op te letten maar dat lukt - jammergenoeg - niet altijd even vlotjes... Hopelijk gaan onze cijfertjes gauw weer in de juiste richting ;)

Gepost door: RedRose | 03-06-07

heel veel succes met de examens!

Gepost door: g*lover | 03-06-07

Hallo visje Je klinkt niet erg opgewekt ... ontdanks het feit dat je dit "grote avontuur" vol goede moed tegemoet ging. Je mag nu de schouders niet laten zakker hoor... dat je teleurgesteld ebt omdat je vriend nog niet is komen lezen, daar kan ik inkomen maar wie weet *IS* hij reeds komen piepen en weet je het gewoon niet hé... mannen steken nu éénmaal zo in elkaar en daar zou ik me maar niet te veel van aantrekken hoor...

Steek u maar gewoon je energie in positieve dingen zoals je examens die er aankomen want dààr speelt je "toekomst" zich momenteel af hé... Probeer daar het beste uit te halen, de vakantie "erna" zal des te mooier zijn voor jou... !!!

Niet beginnen walhopen visje... het zal je lukken hoor die examens... ge moet er gewoon BLIJVEN in geloven en vooral blijven in JEZELF geloven. Probeer enkel aan het positieve te denken en verban al die negatieve gedachten. En wxat u wvriendje betreft... natuurlijk ziet hij jou nog graag en dat je hem mist is normaal hé... ook dààr nog eventjes geduld en jullie zullen terug samen zijn !!!

Ik blijf voor jouw succes duimen hoor !!!

Lieve groetjes van Lucky

Gepost door: Lucky | 03-06-07

re op re idd He in She
maar wat bedoel je met sneer??
wnat tis idd toeval vissie!
see u en zonnekes

Gepost door: Sunny-Kay | 03-06-07

De commentaren zijn gesloten.