10-06-07

la vie est...

2012303763

Voila, mijn stemplicht is weer vervuld en ik woon in zo’n boerengat dat het naar het kiesbureau wandelen langer duurt dan het kiezen zelf, en dan moet ik ook nog eens terug hé! Vlotjes dus! (op die een slechte kaart die ik had om in de computer te steken na dan)

En ja ook ik heb op ‘de goei’ gestemd! (anders zou ik er niet voor stemmen hé als ik ze fout vond ;-) Mijn keuzes zijn perfect te motiveren trouwens...ja zelfs de jongeren van tegenwoordig motiveren hun keuzes... Ik ben wel benieuwd!

 

Verder kabbelt mijn leventje maar verder! Ik mis mijn lieve schat de laatste dagen meer dan ik ooit dacht! Tuurlijk is het al gewend, maar nu met de examens heb ik tijd genoeg, ben ik moe en prikkelbaar genoeg om er veel aan te denken (vooral problemen zien die er niet zijn zou mijn schat zeggen). Ik had gedacht dat het mij zou afleiden maar toch tel ik nog dag na dag af en het zijn nog meer dagen dan al gepasseerd zijn! (hierboven kan je ergens zien hoeveel nog)

Ik had gedacht dat alles nog meer zou gewend zijn. Het zal blijven, ik heb het (al) door.

 Waren het in het begin alleen de kleine dingen zoals een lieve zoen, zijn zachte huid,…, zijn het nu toch grotere dingen! Ik mis zijn troostende schouder tijdens de examens, een lekker ontspannende kietelpartij, gewoon samen nog eens iets doen, richting hem rijden!

Niet dat het allemaal niet lukt, maar ja ik geef toe momenteel is het een beetje moeilijk wat zich de voorbije week ook heeft geuit. Er is iets in mijn gevoel veranderd…plots! Het een moment was nog zo onspannend, zo verliefd, het andere waren er ineens woorden…

Maar goed, that’s life zolang ik mijn leuk, geweldig, verliefd gevoel maar terug krijg!

Als ik een teletijdmachine had zou ik mijzelf toch 4 maand verder flitsen, hoe’n leuke momenten er ook nog aankomen.

Een glazen bol hoeft niet, ik hoef het niet te zien, ik wil het meemaken! Die eerste momenten, ik wel hem bij mij voelen, ik wou dat het al achter de rug was!

 

Nog 2 exaampjes staan op het programma! Zware examens…dinsdag en woensdag…alle duimpjes zijn dus welkom!

We gaan ervoor en het gaat me nog lukken ook, volgend jaar zit ik helemaal in het 2e jaar, zonder herexamens!

In oktober kan ik dan mijn lieve schat in mijn armen sluiten en ben ik het gelukkigste meisje op aarde! Gedaan met de 100den vragen per week hoe het met mijn schat is, of ik hem niet mis! Ja het gaat goed, ja ik mis hem en ja 6 maanden is lang en neen, jullie zouden het allemaal niet kunnen, maar wie zegt dat ik het kan? Ik moet!!!

 

Met deze woorden sluit ik af! Thanks voor de bezoekjes, vanaf volgende week vlieg ik er weer helemaal in om jullie ook met een bezoekjes te vereren.

 

Jullie kleine visje

14:35 Gepost door *A* in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Stemmen ! Hier ook. Anderhalve kilometer bergop bergaf, bolleke rood maken, anderhalve kilometer bergop bergaf.

En een auto staan hebben, alleen spijtig genoeg gene fiets. Maar ja, de eerste week zou ik toch niet kunnen fietsen.

;-)

Gepost door: ms | 10-06-07

lolz stemmen op de "goeien", ik ben het kotsbeu gehoord :p Vanmorgen kwam er vier man voor mij buiten met dat zinneke :p Ik krijg er om de een of andere reden kippenvel van :D

Ik moest gelukkig niet ver om te gaan stemmen *lol* However, ik ben toch een klein beetje nieuwsgierig naar de resultaten...

En mijn duimen gaan dinsdag en donderdag gans de dag in de lucht!!!!! *duim duim duim duim duim... *

SUCCES!

Gepost door: RedRose | 10-06-07

*** Nog heel eventjes doorbijten! Bij mij staat het laatste examen ook op woensdag geprogrammeerd :) hehe
Het is logisch dat je je vriend nu meer dan ooit mist en eigenlijk komt dat, zoals je zelf al zei, vooral door de examens. Mijn emoties zijn precies 10x sterker geworden dan normaal :s Ach ja...de vakantie zal ervoor zorgen dat je je gedachten wel weer wat kan verzetten. Ik kijk ondertussen samen met jou uit naar oktober! Dikke knuffel!

Gepost door: Sarah | 11-06-07

Hey Vissie Spijtig van je visje... maar dat gebeurt soms dat ze eruit springen. Misschien nieuw gezelschap nemen voor de andere...
En mijn duimen staan klaar voor je examens vandaag en morgen en je zal die goed doen, zoals je zelf zegt. Daar heb ik nu eens het volste vertrouwen in. En ik wens je dan ook heel veel succes vandaag en morgen en weet dat er meer dan één iemand aan je denkt hééé!!! Duimen omhoog hier en die blijven zo...
Een superdikke VLEK en tot gauw!!!
XXXX

Gepost door: boogie | 12-06-07

Hopelijk zijn de laatste 2 zware examens goed gegaan.
Alleszins, geniet van je rust! Je zal het wel verdiend hebben!

Groetjes

Gepost door: Alassea | 20-06-07

hey vissie beetje laat dus de GOEI zijn er weer aan, pfff
en hopelijk ben je geslaagd met je examen.
dat hoor ik nog wel want ik kom eignelijk
afscheid nemen.
je leest het wel waarom he,
doeiie, lieve zonnekes en tot ziens!

Gepost door: Sunny-kay | 22-06-07

kiekeboe bedankt voor je bezoekje aan men blogje een tijdje geleden :)
geniet van de vakantie...
groetjes SwAp

Gepost door: SwAp | 23-06-07

De commentaren zijn gesloten.