24-06-07

Me myself and I

AmelieBrommer

Omdat ik eigenlijk zoveel doe nu de examens erop zitten, dat allemaal niet zo bijzonder is: naar super toffe TD’s gaan, mij uitleven in een pretpark, etentjes hebben in mannelijk gezelschap, shoppen, enz., dacht ik eens wat weetjes over mij in blogland te gooien.

 

1)      Sinds mijn schatje weg is heb ik al meer films gekeken dan ik ooit heb gedaan! Ook enkele romantische films terwijl ik er eigenlijk telkens een wrang gevoel bij krijg ipv dat zeemzoete zalige gevoel dat ik normaal bij zulke films krijg.

 

2)    Ik raak eigenlijk soms vlug geïrriteerd en vind altijd dat mensen dat maar zelf moeten inzien. Ik kan heel vies zijn op mensen zonder dat ik dat in woorden zeg. Meestal hebben ze het eigenlijk niet door en dan begin ik heel vervelend te worden en mijn nog meer te irriteren aan mensen en als ze het dan een beetje doorhebben speel ik mijn zeemzoete zelf omdat ik leerde lief te zijn tegen mensen. Maar meestal heb ik ook wel gelijk alleen vind ik dat mensen dat zelf moeten uitvinden en ja ik kan wel heel geïrriteerd raken en vergeet niet snel, jammer voor die personen!!!

 

3)    Ik ben enorm koppig soms. Hoewel hij het nog nooit echt heeft meegemaakt (bij mijn weten toch), heeft mijn lieve schat dat weeral enorm hard door! En als ik koppig zeg bedoel ik ook koppig! Als ik iets in gedachten heb moet en zal het zo (ongeveer toch) gebeuren en zal daar zelden van afgeweken worden. Als ik in mijn hoofd haal iets te doen zal dat dan gebeuren!!!

 

4)    Soms lijk ik een enorm stille meid, terwijl ik eigenlijk best wel een babbelkont ben. Dat stil zijn komt vaak voort uit het feit dat ik mij niet 100% op mijn gemak voel of omdat ik anderen als ‘meerdere’ beschouw. Misschien is mijn mening soms 100 keer interessanter als die van ‘de grote mond in de klas’ toch zal ik ze dan voor mijzelf houden. In gezelschap heb ik ook altijd even nodig om die babbelmond van mij los te krijgen maar eens vertrokken kan ik er wat van… ;-)

 

5)    Ik hou niet zo van veranderingen. Het heeft misschien te maken met het feit dat ik wil dat alles loopt zoals ik wil maar veranderingen kunnen me soms wel van streek maken. Niet dat ik van voortkabbelende beekjes hou, maar toch hou ik van patronen en standvastigheid in mijn leven. Bekijk het meer als een houvast. Ik hou wel van dingen zelf veranderen maar het zal altijd binnen de perken blijven en zal altijd een aanpassing vragen van mij! Zelfs op reis gaan, wat ik dolgraag doe, kan mij helemaal lusteloos maken!

 

Voila, nu weten jullie weer wat meer over de meid achter visje!

Hopelijk wordt vanaf nu de zomer toch wat warmer, zodat ik mijn schat kan inhalen met bruin worden, al mag hij stoppen of ik krijg een negertje terug *hihi*

zoen

20:13 Gepost door *A* in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hallo visje Yep, examens gedaan en nu kan je je eindelijk eens volledig uitleven hé... lekker uit de bol gaan en enkel doen waar je écht zin in hebt... lijkt me héérlijk om doen ;o)))

Als ik zo al die "karaktereigenschappen" van je lees, dan benjij best een hele leuke meid... je weet duidelijk wat je wil en je maakt graag plezier... wellicht af en toe een heel klein beetje te weinig vertrouwen in jezelf.. kan dat ? Geen probleem, dat komt wel vanzelf hoor... niets om je zorgen over te maken.

Tel maar rustig verder af en voor je het weet staat "hij" terug aan je voordeur... als je deze lange maanden kan overleven dan ben je ongetwijfeld op de goede weg... geloof me nu maar...

Ik wens je alleszins een hele fijne vakantietijd toe en zie maar dat je niet "te" bruin wordt hé ;o)))

Lieve groetjes van Lucky

Gepost door: Lucky | 25-06-07

De commentaren zijn gesloten.