01-07-07

Leve de solden…leve het leven!

shoppen2

 

Jaja voor de mensen die het nog niet door hadden à De solden zijn in het land!

Nu niet dat ik zo’n shop-meid ben, meestal ben ik het in de helft van de Meir al redelijk beu en echt met volle zakken kom ik nooit terug! Alhoewel…soms zijn er uitzonderingen en ik moet toegeven de voorbije 2 maand heb ik me al op wat pareltjes getrakteerd!

Weten jullie nog dat ik ooit graag een bepaald kleed wilde? Wel ’t is nog steeds mooi maar bij nadere bepaling toch ook diep ingesneden en dus nog steeds niet aangedaan. Maar goed dat kan ik ook steken op het niet echt zomerse weer…deze zomer wordt Antwerpen wel eens verleidt met mijn diepe decolleté! Heb me ook nog 2 stijlvolle bloesjes toegeëigend en nieuwe schoen en een sport- T-shirt die er ook wel mag zijn als gewone T-shirt.

 

Maar mijn buit vandaag was toch ook groots naar mijn doen.

De solden zijn dus begonnen, gisteren hadden we een trouwfeest, dus vandaag opgestaan en de tram richting die mooie stad van mij genomen! Voor de centjes had ik mama en papa bij (dat gebeurt zelden). Het is een erg leuke en vruchtbare dag geworden. Eerst vond ik een dvd waar ik al jaren naar op zoek ben voor amper 5 euro , kon ik moeilijk laten liggen. De zoektocht naar een ¾ broek leek moeilijker, de helft van de winkels al gepasseerd en nog steeds niets naar mijn kieskeurige smaak gevonden. Uiteindelijk wel een pastelgroene gevonden, niet echt helemaal wat ik zocht maar 10 euro wilde ik (ok excuseer mijn papa) er wel aan geven. Dan passeerde ik de blokker waar ik gerief vond dat ik nodig had. Had iemand trouwens al van een geurbal gehoord? Ik niet, maar ik  bezit er nu één en weet ej wat hij stinkt een beetje! JA dat was de enige normale bal die ik zag, hopelijk vervliegt de geur een beetje. Daarna zag ik een super mooi kleedje hangen. Het was wel geen stuk uit de solden maar goed ’t is echt super mooi! Anders dan ik normaal koop en ach een kleedje had ik nog niet!

De laatste aankoop waren stoere CROCS (je weet wel die lichte schoenen die op blokken lijken) Niet het elegantste maar heb er toch half A’pen mee doorkruist (beetje pijne voetjes) Moe maar voldaan, gaan eten en terug huiswaarts gekeerd…

 

Ahja jullie vragen je mss af waarom een volwassen vrouw een geurbal koopt. Wel morgen heb ik weer geluk want dan zit ik op een eiland(je)…ok quite dreaming voor diegene die zich een palmboom enzo voorstellen, neen ik ga naar 1 van de Nederlandse waddeneilanden op kamp. 1 van de 2 die ik nog niet heb bezocht dus ik kijk er wel naar uit! Alleen een activiteit ervoor verzinnen is een heel gedoe geweest maar goed!

Ik kijk er echt enorm naar uit, maar vind het ook spannend. Het is helemaal iets anders dan waar ik normaal op kamp ga als leiding!

Ook totaal andere mensen als medeleiding, maar goed afwisseling kan eens geen kwaad!

Dat wil natuurlijk wel zeggen dat ik mijn lieverd een week niet ga horen! Eigenlijk is dat nog nooit gebeurt dat ik een week helemaal niets van hem hoorde! Altijd wel een berichtje ofzo maar ‘k neem mijn knuffelkussen en zijn T-shirt mee zodat hij toch een beetje bij mij is! Ben benieuwd hoe het zal verlopen zonder hem!

 

Ik ga nu maar afsluiten, een frisse douche nemen en dan beginnen inpakken! Hopelijk blijft het weer de hele week even mooi als vandaag…vooral in Noord-Nederland dan ;)

Dikke zoen en allemaal een fijne vakantie!

 

PS. Vakantie wil dus zeggen dat ik (sinds midden juni al) op vakantie-modus ga…minder frequente post!

19:37 Gepost door *A* in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

*** :D schitterend, die geurbal! Ik ben ook niet zo shopping-girl, maar ik heb me toch ook al laten verleiden tot een mooi kleedje en een leuk t-shirtje. Amuseer je goed tijdens je weekje kamp! Groetjes,

Gepost door: Sarah | 01-07-07

Hey Visje! Alles goed met je!
Geniet maar van jouw aankopen en jouw uitstap op de waddeneilanden, ik deed vorig jaar aan een wadloop mee en dat was echt een reuze-ervaring!
Hoe was de uitslag van jouw examens eigenlijk?
Nog steeds geen reactie van jouw Schat op jouw blogje?
De mijne blijft me verrassen: net als ik denk, hij leest hem niet meer, dan staat er weer een berichtje op!
Geniet van de zomer!
Liefs,
Schatteke

Gepost door: Schatteke | 04-07-07

Vissssssssssssie Kuchend en hoesten kom ik hier aangezwommen, en alles een beetje bij te lezen. De foto hieronder van je favoriete film, ze spelen hem vanavond op Nederland dacht ik... maar ja, je hebt hem nu hééé, hahahahah, of ben ik mis,, en is het die andere waar ik ook nog steeds mee achter zoek, hahahaha!!!!
Nee nee, nie vergeten hoor...
Hopelijk ben je goed uitgewaaid of aant waaien en kan je er van genieten, je kennende zal dat zeker zo zijn!!!
VLEKKIES en tot gauw!!!!

Gepost door: boogieééééééééééééé | 06-07-07

:-) geniet maar van de vakantie visje
groetjes

Gepost door: Borriquito | 09-07-07

De commentaren zijn gesloten.