02-09-07

Het tellertje op mijn blog

event

 

Zoals jullie zien, en Boogie toevallig ook net opmerkte, staat mijn tellertje vanaf strakjes op 1 week, 1 maand en 1 dag! Eigenlijk zou ik blij moeten zijn met dit vooruitzicht, ware het niet dat het tellertje misschien niet meer klopt!

Het tellertje telt af naar exact 6 maanden na het vertrek van mijn schat (11 oktober dus) maar eigenlijk weet ik niet wanneer hij terug komt!

Al bijna 5 maanden tel ik dus naar die dag af omdat we dachten dat dat echt wel een uiterste datum zou zijn! We, allee vooral ik dan, hoopte dat hij een weekje vroeger terug zou zijn en tot midden juli zag dat er ook zo uit…en hier hoort dan het befaamde zinnetje…’en toen ging alles mis’. Vanaf midden juli zijn er weken geweest dat ze daar in het verre Arizona amper hebben gevlogen waardoor ze nu vertraging hebben. Allemaal super rottig omdat ze er zelf niets aan kunnen doen!

Nu goed, eigenlijk is het nog te vroeg om hier uitspraken enzo over te doen maar sinds gisterenavond zit me iets dwars da’k ff kwijt wil.

 

Ik was gisteren wat aan’t rond surfen en enkele blogjes van mede-studenten-piloot aan’t lezen en plots las ik ‘Ja we zijn wss de laatste week van oktober terug!’ Allemaal vinden die dat normaal blijkbaar, ik daarentegen freakte ff bijna bij dit (onofficiële) nieuws! Ze hadden nl. een briefing gehad over dit feit en blijkbaar was dat gezegd! Ik had het mijn schat de dag erna nog zo lief gevraagd of er iets was gezegd… ‘oh nee niets speciaals’ ja tot ik dat las natuurlijk! Heb er een beetje een wrang gevoel bij! Ten eerste omdat ik het natuurlijk niet leuk vind om te horen (‘k ging er echt nog van uit dat de eerste week van oktober nog binnen de mogelijkheden lag, er is een speciale reden voor). Ten tweede omdat ik zulke dingen (zeker als ik het vraag) liever zelf van hem hoor dan dat ik dat viavia moet horen!

 

Ik snap ook wel dat het echt nog niet zeker is en ik weet dat mijn schat hoopt dat hij toch vroeger thuis kan zijn. Ik weet dat hij daar eeeeeenorm zijn best voor doet!  Ik weet ook dat hij mij mss een beetje wilde sparen van ‘slecht’ nieuws maar ik hoor dat liever nu dan binnen enkele weken, want dan kijk ik er al te veel naar uit! Moest hij toch nog vroeger thuis zijn dan ben ik daarentegen toch nog hyper gelukkig (met iets wat vooraf dan gepland was) Iets in mij hoopt nog wel op een vroegere thuiskomst maar veiligheidshalve heb ik bij mijn aftelkalender al 3 weken bij gedaan (kwestie van).

Gisterenmiddag is mijn schat op weekend vertrokken (tis daar morgen een feestdag) dus ik hoor hem pas dinsdag terug! Ik weet niet of ik er expliciet naar ga vragen maar polsen zal ik zeker doen! Ik heb in dat geval liever dat hij eerlijk is!

Gisteren ha dik ook zoiets van ‘Ja visje eigenlijk had je dat de laatste dagen kunnen merken’ Mijn schat leek ineens niet meer zo zeker van een vroegere thuiskomst, als ik 11 oktober de deur daar toe trek zal het ook goed zijn, maar langs de andere kant liet hij mij nog dromen en hebben we ’t meer dan ooit over thuiskomen gehad!

 

Goh ja, tijd is iets subjectiefs, hoe lang hij ook weg blijft ik ga proberen nog te genieten! Ik kan hem momenteel ook niet meer voorstellen aan mijn zijde! ’t Is alleen mijn gemoed begint het stilaan genoeg te vinden! Ik snak naar affectie, naar aandacht,… en hoe lang ik het volhoud, ja wss tot hij terug is al mag het nu echt wel korten ipv verlengd worden!

 

Ik mis mijn schat meer dan ooit, heb even ook ‘niet echt iets te doen’ dus mijn denken kan op volle toeren gaan…

PS. mijn onderwerp zal de komende weken wel redelijk hetzelfde blijven...zal toch proberen niet te hard er over te zagen ;-)

23:05 Gepost door *A* in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

:-) misschien heeft hij gewoon nog niks gezegt omdat het nog niet zeker is hé
gewoon nog even afwachten en hopelijk voor je blijft het in het begin natuurlijk
groetjes

Gepost door: Borriquito | 02-09-07

*** Het enige wat je momenteel kan doen is afwachten. Het is al goed dat je je aan die latere datum verwacht, zo kan het alleen maar leuker zijn als hij toch nog vroeger naar huis komt! Hou het nog eventjes vol, en als het je te hoog zit dan ben ik er. (en anders ook hoor ;) )
Dikke knuffel!

Gepost door: Sarah | 02-09-07

hey Visjie ik tel mee af dat
het voor jou vlug oktober mag zijn
is zeer begrijpelijk.
genegen zonnekes en toi toi he!

Gepost door: Sunny-Kay | 03-09-07

He lieve meid... De moed nu niet opgeven hé meiske !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ge hebt het zolang volgehouden, je kranig, flink en dapper gehouden en dat ga je nu verdorie doen tot de laatste dag hé !!!!! Je NIET laten gaan en er gewoon van uitgaan dat hij zijn UITERSTE best doet om zo vroeg mogelijk naar huis te komen !!!

Waarschijnlijk heeft hij jou die pijn willen besparen van een (eventuele) latere thuiskomst. Of misschien NOG waarschijnlijker... hij weet het gewoon zélf niet omdat er geen duidelijkheid over bestaat? Wat je gelezen hebt is misschien ook geen correcte info en die mensen gaan er gewoon van uit dat het zo zal zijn... de ontgoocheling BIJ HEN zou ook groot kunnen zijn hoor indien hun "veronderstellingen" niet uitkomen... dan verkies ik de aanpak van jouw vriend. Het getuigd van fijngevoeligheid naar jou toe omdat hij jou niets wil wijsmaken of valse hoop geven zolang hij er zélf niet zeker van is... Capito ??? Niet wanhopen dus en gewoon afwachten... geloof me... het komt ALLEMAAL dik in orde !!!

Succes meiske
Lieve groetjes van Lucky

PS Wat jouw onderwerp voor de komende weken betreft... JIJ ZAAGT HELEMAAL NIET... gooi dus die remmingen maar af en wees gewoon jezelf... schrijven over wat je bezig houdt is een hele goede therapie...

Gepost door: Lucky | 03-09-07

Het zal gauw oktober zijn!!!!

Fijne donderdag
(je hebt een linkje, liefs)

Gepost door: Suus | 06-09-07

De commentaren zijn gesloten.