06-09-07

groot worden...

diy

 

Tijd: seconden worden minuten,minuten worden uren, uren transformeren in dagen en dagen vormen tenslotte een week! Je hebt ‘saaie’ weken waarin alles gewoon zijn gangetje gaat, je hebt weken waarin van alles gebeurt en dit is zo’n week waarin je beseft dat je groot wordt!

Niet dat er geweldig spannende dingen zijn gebeurt maar toch voel ik dat ik ‘volwassener’ wordt en ergens zou ik toch heel graag dat kleine meisje blijven!

Kleine meisjes kunnen zo zorgeloos zijn, soms zo schattig naïef, zo lief maar ze kunnen ook twijfels hebben… Op dat vlak zit dat kleine meisje nog in mij!

 

Deze week wat feitjes die me doen beseffen dat ik ‘volwassener’ wordt dus. Zo geniet ik eigenlijk van alleen gaan winkelen, ook gewoon een supermarkt ofzo, kunnen doen wat ik wil, vanalles in orde brengen! Zo besef ik deze week ook dat mijn lieve schat me nooit meer als tiener zal kennen! En das ergens jammer want tieners kunnen nog lekker jong zijn, terwijl 20ers worden geacht toch wel volwassen te zijn! Begin oktober zou de moment worden dat ik dit overbrugde en mijn schat zou terug komen! Dat laatste is wat verschoven, hij komt pas eind oktober terug! Alles is niet zo vlot gelopen daar en ze zouden sowieso later terug zijn! Sh*t en daar heb ik veeeeeeeeeeel traantjes om gelaten!

Het was een streep door mijn rekening, ff een slagje in mijn gezicht!

Heb deze week ook lekker opgeruimd (en terug rommel gemaakt) ook daar heb ik van genoten! Zolang ik alles maar op MIJN ritme kan doen!

 

En morgen zal ik groot worden want dan zal ik horen ‘Visje Uit de grote bokaal GESLAAGD…(met nog wat er achter maar dat doet mij niet zoveel)’

Ergens heb ik er wel schrik voor, maar ik verdien het, ik had er een goed gevoel bij laat dat gevoel ook kloppen! 2 weken heb ik hier alleen thuis gezeten en geleerd, ook geleerd hoe zalig het is alleen thuis te zijn en alles op je ritme te doen! Laat het me dan ook gelukt zijn dat tot een goed einde gebracht te hebben! Dan kan ik nog een weekje genieten en stralen omdat ik het toch maar heb gedaan, kan ik (terecht) fier zijn!

 

Alle duimpjes zijn welkom morgen!

Heel veel liefs vanuit mijn bokaal!

23:53 Gepost door *A* in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Ik wens het je heel hard toe... dat je vandaag mag horen dat je GESLAAGD bent!

Ik duim!

;-)

Gepost door: Zita | 07-09-07

Ik duim voor je!
groetjes

Gepost door: Nele | 07-09-07

*** 't Is 11u02 en ik duim ecbt volledig voor het Visje Uit de Bokaal dat geslaagd is met (een of andere graad)! Die graad doet me ook niet echt veel, zolang ik er maar door ben. Ik weet dat je het kunt want je hebt er inderdaad hard voor geleerd en het is niet altijd even gemakkelijk geweest! Dikke knuffel

Gepost door: Sarah | 07-09-07

En?

Gepost door: Zita | 09-09-07

ben thuis vandaag en eens de tijd voor blogjes te doen.U hebt een heel leuk blogje trouwens,ik kan beginnen lezen,een heel fijne dag hopelijk met een straaltje zon.Groetjes,liefs.

Gepost door: tinneke | 13-09-07

De commentaren zijn gesloten.