14-09-07

wake me up when september ends...

Summer has come and passed
The innocent can never last
Wake me up when September ends.
Here comes the rain again
Falling from the stars
Drenched in my pain again
Becoming who we are
As my memory rests
But never forget what I lost
Wake me up when September ends.
Summer has come and passed
The innocent can never last
Wake me up when September ends.
Ring out the bells again
Like we did when spring began
Wake me up when September ends.

 

herfst01

Ja al diegene die willen mogen mij wakker maken eind September!  Want dan is het eindelijk OKTOBER! Ik wist dat deze maand september niet zo geweldig ging zijn als vorig jaar! Vorig jaar was te geweldig! Ik kreeg de eer om de provincie Antwerpen en mijn jeugdvereniging te gaan vertegenwoordigen op het koninklijk paleis waar ik een geweldige dag beleefde, was van 2 vakjes vanaf waar ik schrik voor had, ging op reis naar Spanje met een vriendin, vloog voor de eerste  keer in mijn leven, werd verliefd op mij lieve schat, ‘k kreeg twee leuke nieuwe klasjes en een geweldige stageschool, beleefde zalige tijden,… Ja dat september 2007 zou dat niet kunnen overtreffen, het tegendeel blijkt waar, sinds september startte was er nog niet zoveel goed nieuws!

 

Wat er dan allemaal gebeurde? Het verhaal van de vertraging bleek dus waar, hij wilde mij enkel nog wat sparen! Mijn lieve schat komt 3 weken later terug en dat was echt een slag in mijn gezicht, de moment dat ik zou aftellen kon ik terug beginnen optellen ineens! 4 dagen later volgde nog slechter nieuws dat heel wat meer gevolgen had! Ik ben niet geslaagd voor Frans en Nederlands in herexamens. Als ik er op Nederlands wel door was dan zou ik gedelibereerd zijn geweest! Frans was nog een vak van het 1e jaar en dat moest dus. Grote paniek, huilbuien, het gevoel volkomen gefaald te zijn, wat moest ik nu?, wat zou ik nu?,… . Ik zou geen stage mogen doen, zou mijn stagescholen dus moeten teleurstellen, zou heel weinig studiepunten hebben, zou ongelooflijk achterop raken en weer tijd verliezen in mijn opleiding en ik had nog steeds dat rot-frans! Ben daar echt niet goed van geweest, vooral omdat ik het gevoel had echt te hebben gefaald.

MAAR vanaf woensdag begon het goede nieuws wat te komen. Ten eerste was ‘onze’ eerste verjaardag ondanks het apart zijn toch een heel erg toffe dag, ik straalde! Woensdag had ik ook op schoolvlak goed nieuws gekregen: Ik ben nu officieel een heel speciaal geval namelijk, een 1e, 2e EN 3e jaars! Moet je kunnen hé! Ik tris voor frans, doe mijn vakken van’t 2e en MIJN STAGE gewoon + frans van’t 2e volg ik als vrije student omdat ik dat nodig heb voor mijn stage en ik doe een module mee in het 3e jaar (groepswerk WO)! Het zal zwaar worden maar ik wil er volledig voor gaan en sowieso moet ik er in 1e zit doorgeraken!

Alle lieve duimen waren dus welkom maar ze hebben niet echt veel geholpen!

 

Op naar oktober, laat het maar snel zo ver zijn…

17:04 Gepost door *A* in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

*** wow, echt wel goed nieuws dat je nu toch ook dingen van het 3de jaar mag meedoen en ook je tweede jaar volledig kan doen!! Je hebt er gelukkig veel zin in en da's ook belangrijk!
Dikke knuffel!

Gepost door: Sarah | 16-09-07

Ik hoop dat oktober ook gauw komt,
Heb jij je mannetje op vakantie leren kennen dus?

Gepost door: Suus | 18-09-07

Dag lief klein visje Ik wens je nog een fijne vrijdag en hopelijk kun je wat genieten van het goede weer dat ze voor zondag voorspellen!
Lieve groetjes

Gepost door: Veerle | 21-09-07

:-) jammer dat je er niet door was
maar je hebt nu toch de kans lees ik om toch een beetje door te gaan
veel succes alvast visje !
prettig weekend
groetjes

Gepost door: Borriquito | 22-09-07

De commentaren zijn gesloten.