07-11-07

Taferelen à la ... DIT

iklaatlenooitmeergaan

MORGEN… de dag waar we al weken, maanden, zoniet heel onze relatie naar uitkeken!!!

 

We hebben er lang op gewacht… Begin oktober werd midden oktober, de week voor de vakantie, 31 oktober om niet teleur te stellen, het einde van de vakantie en uiteindelijk is het 8 november geworden! (bijna 7 maand na datum)

8 november…DE DAG waarop alles terug anders wordt, waarop er geen 6 maanden Amerika meer zijn, alleen nog een lieve schat, voor heeeeeeeeeeeeeeel lang heel dicht bij mij!

 

Natuurlijk kijk ik er naar uit, maar nu het nadert, de uren afgeteld kunnen worden, HIJ terugkomt… nu overvalt mij toch een raar gevoel. Uiteraard ben ik enorm blij, alleen de periode kon beter, maar ik ben dit nu weer zo gewoon, zo gewoon om te communiceren via mail en videogesprekjes, zo gewoon  om zo ver van elkaar af te zijn, mijn eigen leven te kunnen leiden, alles was…zo gewoon!

 

Nu wordt het natuurlijk weer fantastisch, geweldig, zalig,… maar vooral DRUKDRUKDRUK! Stage in het vooruitzicht, taken, bijles & examen Frans,…

Maar goed, nog 3 weken doorbijten, en alles zal wel ongeveer in zijn plooi vallen, zal wel ff ontspannend zijn en dan is er weer volop tijd en ruimte voor ONS.

 

We zullen maar beginnen met zachtjes te genieten maar lieve mensjes MIJN SCHAT KOMT TERUG en daar is jullie visje gelukkig om!!!!!!!!

 

PS. De titel sloeg tuurlijk op het prentje bovenaan… reken maar op zulke taferelen morgenvroeg ergens in Brussels Airport! (tragen, nooit meer loslaten, platknuffelen, platzoenen en vooral…niet willen delen!)

14:44 Gepost door *A* in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

eindelijk! en ik ben blij voor jullie.
go you girl and enjoy ..
zonnekes he

Gepost door: Sunny-Kay | 07-11-07

Eindelijk zou ik zo zeggen, maar zoals je zegt, het zal een heel aanpassing zijn weeral.

Maar 't zal je wel lukken zeker !

;-)

Gepost door: ms | 07-11-07

Wauw....
het lange wachten heeft te lang geduurd, SUPERGOED NIEUWS,
Nog even doorbijten en ook wennen, maar dat zal gauw over zijn, liefs

Gepost door: Suus | 07-11-07

Ik ben ontzettend blij voor jou (jullie)!
Geniet er vooral van!
Enneuh... de eerste dagen wil ik je dus hier niet zien, omdat je bij je schat bent hoort te zijn. Maar daarna verwachten we uiteraard wel een verslag, hè.
groetjes

Gepost door: Nele | 07-11-07

;-) graag gedaan
ik gun het je en bedankt he

Gepost door: Sunny-Kay | 09-11-07

Vissssssssssssieeeeeeeeeeee Ha, ik werkte toen, spijtig, dan had ik dit tafereel kunnen gade slaan!!! Maar ik ben allesinds superblij voor je!!!! Wat zijn die drie weken nu nog, na die zeven maand... vanaf nu kunnen jullie er weer zijn voor mekaar en dat is het voornaamste!!!
Geniet van mekaar en alles komt wel in orde, don't worry!!
Vlekje en tot horens
XXXX

Gepost door: Boogie | 12-11-07

De commentaren zijn gesloten.