23-12-07

Here we are again...

It's, oh, so quiet

Shhhhh
It's, oh, so still

Shhhhh
You're all alone

Shhhhh
And so peaceful until...

You ring the bell,
You shout and you yell,
You broke the spell
This is when you almost have a fit
This guy is "gorge" and I got hit
There's no mistake this is it

'Til it's over and then
It's nice and quiet
But soon again
Starts another big riot

slapen_nachtrust

Sluit je ogen en stel je bij deze tekst de zachte en de knallende muziek voor.

 

Zo gaat het ongeveer een beetje met mij. De zachte momenten zijn de momenten dat ik even rust nodig heb (en ze zijn schaars geloof me), de harde schreeuwende, knallende momenten zijn diegene die nu 2 maanden constant voorkwamen. Druk, haastend, hectisch, vermoeiend,…

Het was zo druk dat ik af en toe mijzelf wel voorbij liep en BLOGGEN lieve mensjes was dan het laatste waar ik tijd voor had.

 

Ik weet dat het hier lang stil is gebleven en ik kan niet beloven dat ik na deze post nog snel zal posten, want het zijn examens en feestdagen!

Wat heb ik zoal uitgespookt. Ik heb stage gehad en ondanks dat er nog wat leerpuntjes zijn ben ik er super tevreden over, dit doe ik graag, dit wil ik doen!!!!!

Na de stage was het dan direct er invliegen met de module voor het 2e en de vele taken die tussen de herfstvakantie en de stage waren opgegeven (en ja tijdens de stage taken maken zat er niet bij). De module van’t 3e was zwaar, veel, maar ‘k heb ze hopelijk wel tot een goed einde gebracht. Dinsdag waren dan alle taken afgegeven, presentatie van’t derde maar maandag waren we in’t 2e met een razend drukke projectweek begonnen. Daartussen nog cadeautjes kopen, mijn lieve schat aandacht geven, wat ontspannen,… Neen er was niet veel tijd meer om te bloggen, maar ben de meeste blogjes wel blijven lezen af en toe! (dus ben nog wel bij)

 

Mijn lieve schat, die moet hier toch ook nog eens vermeld worden, of beter mij en mijn lieve schat!

Hoe gaat het met ONS? Heel goed! We zijn na mijn stage een weekend weg geweest ter ere van ons 1 jaar samen zijn en onze verjaardagen, cadeautje aan elkaar dus, en we hadden het wel nodig! Even tijd voor elkaar, elkaar en niemand anders! ’t Was een leuk weekend in een tof hotel in Oostende…zaaaaaaaaaaaaaaaaalig en voor herhaling vatbaar!

Dat weekendje was even tussen de drukte door, want waar ik voor vreesde is natuurlijk gebleken… sinds mijn schatje terug is heb ik niet echt veel tijd voor hem gehad. We hebben elkaar wel veel gezien en genoten van elkaar maar dat was vaak tussen de plooien door. Tussen het druk bezig zijn, tussen het hard werken, tussen het stressen,… tussendoor dus eigenlijk en dat is niet de bedoeling!

Niet alleen ik heb het druk gehad, ook hij!

Toen hij net terug was en ik het druk had, was hij veel weg met vrienden en soms vond ik dat niet leuk omdat ik nooit mee kon en dat ‘pikte’ wat!

Natuurlijk moest hij bij iedereen langsgaan en vanalles in orde maken maar toch…

Ik besef nu ook gewoond at alles wat anders is, dat onze relatie anders is MAAR we zien elkaar dood en dood en doodgraag en willen elkaar nooit verliezen. Meer dan ooit besef ik dat hij de man van mijn leven is, de man waar ik een toekomst mee wil, waar ik eeuwig wil bijblijven.

 

Hij en ik we zijn beiden veranderd en dat was en is nog steeds soms aanpassen, het was druk de afgelopen tijd maar ook daar zullen we maar aan wennen. Ik kijk wel uit naar de dag dat we beiden eens ECHT TIJD gaan hebben. Dat we echt iets samen kunnen doen en elkaar niet enkel vlug vlug zullen zien!

 

OK, nieuw leven in deze brouwerij dus, voor hoelang dat weet ik niet, maar ‘k vind het super dat jullie blijven lezen en de vele reacties die ik ook via mail kreeg deden me goed!

 

LIEFS en een DIKKE ZOEN!!!!

 

Jullie visje, levend en wel!

13:44 Gepost door *A* in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Ha, leuk dat je terug bent.

Overigens: Is het blog van het prinsesje dat op zoek ging naar een prins en die vond ook van jou? Het verhaal komt nogal sterk overeen met het jouwe. Zo ja: ook een heel mooi blog, hoor.

groetjes

Gepost door: Nele | 23-12-07

hey! prettige kerstdaagjes!
;-)

Gepost door: Elien'tje | 24-12-07

Fijne kerstdag twinkelende sterren rinkelende bellen...kerstmis is gekomen een tijd om bij weg te dromen...mijn wensen zijn maar kort...toch meen ik elk woord aan iedereen die ik zeg...fijne Kerstdag...

Gepost door: yolanda | 25-12-07

Visje wat ben ik blij te lezen dat het goed tussen gaat. Dikke knuf en fijne feestdagen viv

Gepost door: viv | 26-12-07

She's aliiiiiiiiiiiiiiiiiivvvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeeeeeeee Hey Vissie, blij je hier even te horen en lezen, haaaaaaaaaaaaa
da was inderdaad lang geleden... pjew. Maar als ik alles lees, hard gewerkt voor de toekomst, dan kan ik enkel maar trots zijn op je. En dat jullie genieten van mekaar, tiens dat verwondert me niet, hahahahaha!!!!
Dikke knuf en dikke VLEK Vissie en hopelijk tot binnekort.
Vlaaaaaaaaaaaaaaaaammmmekssssssssssssssssssssssss

Gepost door: Boogie | 26-12-07

PS Björk... hehe!!

Gepost door: Boogie | 26-12-07

hey! leuk blogje!

groetjes

Gepost door: dreamgirl | 27-12-07

De commentaren zijn gesloten.