28-12-07

Eindejaarsdagen...

normal_samen29

 

Eindejaarsdagen, donkere dagen die door de mens met lichtjes, versiering, gezelligheid leuker worden gemaakt. Lichtjes, ik hou van lichtjes, lichtjes in het donker en die lichtjes met de eindejaarsdagen betekenen voor vele mensen ook terugblikken en vooruitblikken, nadenken over alles en nog veel meer, mijmeren,…

 

Ook ik ontsnap er niet aan en vermits ik al sowieso een mijmeraar en denker ben kijk ik er al niet meer zo gauw van op, je moet gewoon soms dingen overzien om er iets uit te kunnen leren maar de laatste dagen maalt mijn hoofdje toch weer heel hard. Ik zit helemaal in HEDEN-VERLEDEN-TOEKOMST, waarbij vooral dat middelste overheerst.

Vaak moet ik denken aan hoe het vorig jaar was, aan hoe het was toen mijn schat nog in Amerika zat, aan hoe ik vorig jaar de kerstdagen zonder hem ben doorgekomen, aan hoe we toen nog bang keken naar ‘onze toekomst’, aan hoe ik steeds de examens door kwam (en nu Kerst knal midden in de week viel komt die vergelijking iets minder pos. uit), ik moet denken aan vroegere kerstdagen, aan toen sommige mensen er nog waren, aan toen ik in het middelbaar zat,…

Aan alles tegelijk eigenlijk… ook aan de komende maanden, mss wel al volgend jaar, aan de toekomst,…

Denken aan hoe alles WAS en hoe alles ZAL ZIJN!

 

Eindejaar, dient dat niet om een jaar te overlopen? Wel dan zullen we daar maar mee beginnen!

De belangrijkste gebeurtenis van het jaar was natuurlijk dat ik mijn schatje bijna 7 maanden heb moeten missen! 7 maanden, als je’t mij een jaar geleden had gezegd had ik het bestorven en het niet zien zitten. Een jaar geleden miste ik hem al toen hij amper 10 dagen weg was om te skiën. Het zou 6 maanden zijn en geen dag langer, het werden dus 4 weken langer!

Als ik er zo op terug keek is het nog gevlogen en eigenlijk is het nog geen 2 maanden geleden maar toch ben ik het al aan het vergeten hoe het voelde hem te moeten missen… het vervaagt allemaal wat, dat had ik me dus nooit kunnen voorstellen.

Er is ontzettend veel gebeurt in die 7 maanden, onze relatie is ook enorm veranderd maar ook dat went dus, ik heb nog steeds geen tijd gehad om echt eens veel tijd voor hem te hebben zonder stress in mijn hoofd. Toen hij terug was, was het midden in de stage, daarna drukke maand december, nu volgen de examens,… . Echt genieten was er nog niet helemaal bij!

Soms mis ik ook wel de babbels via webcam, we hadden elkaar altijd wel iets te zeggen, konden uren bellen en nu hij terug is zijn onze echt goede gesprekjes op 2 handen te tellen. Ik wist ook altijd ongeveer waar hij was, kreeg massa’s mails, nu hoor ik hem enkel ’s avonds en ja ik zie hem natuurlijk wel 2 keer per week maar toch. Vaak moet ik gokken wanneer hij thuis is, online komt,… Maar eigenlijk zou ik niet willen terugkeren want iets in mij beseft nog al te goed hoe het allemaal was.

Met kerstdag besefte ik het nog meer. Ik kreeg een dvd van hem L’auberge espagnole. Zalige maar onbekende film over Eramus-studenten. Ooit wilde ik dat ook doen maar raak er minder en minder zeker van. Laat mij maar gewoon mijn best doen hier in ons Belgenlandje!

Wel in die film laat een jongen zijn vriendin (tevens mij favo actrice) achter en heel de film lang moest ik denken aan ONS. Hoe braaf we beiden hebben gewacht, dat hij echt wel lief is, ed. Op het einde van de film lag ik in mijn lief’s armen en rolden de traantjes langs mijn gezicht (ergens is er toch nog iets i.v.m. Amerika dat nog steeds niet losgelaten is, ik heb nog steeds ergens het gevoel dat hij me wel 7 maanden heeft achtergelaten… ergens diep in mij!)

 

Nu goed 7 van de 12 maanden waren liefloos…maar ‘k heb toen ook vanalles gedaan.

Ik heb 4 kampen gedaan, ben volledig gefaald voor mijn herexamens, ben in de Baltische Staten geweest, heb oude en nieuwe mensen ontdekt,…

Dan blijven er nog 5 maanden over waarvan hij er nu bijna 2 terug is die mega druk maar leerrijk waren. De eerste 3,5 maanden van het jaar werden wat beheerst door examens en stage en het feit dat zijn vertrek naderde!

Was 2007 een goed jaar? Ja het was goed maar goed is soms niet goed genoeg, laat 2008 maar sprankelen!

 

Terugkijken en vooruitblikken… ik doe het soms wel graag en ik hoop dat 2008 echt super mag worden!

Nu wordt het hier weer ff stil want ook kleine visjes hebben examens!

 

IK WENS JULLIE ALLEMAAL ALVAST EEN GEWELDIG NIEUWJAAR!

LAAT 2008 DUS MAAR SPRANKELEN EN SCHITTEREN!

MAAK ER EEN GEWELDIG JAAR IN VOL DROMEN!

MAAK ER GEWOON IETS MOOIS VAN!!!!

art_large_224896

 

Ps. Ik ga 2007 blijkbaar geweldig afsluiten… met een dom meningsverschil tussen mij en mijn schat. Hij moet leren (maar heeft geen examens ofzo hoor) en ik moet daar maar wat voor wijken, i.p.v. mij een beetje te vertroetelen en te begrijpen nu ik examens heb… grrrr!

15:53 Gepost door *A* in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

23-12-07

Here we are again...

It's, oh, so quiet

Shhhhh
It's, oh, so still

Shhhhh
You're all alone

Shhhhh
And so peaceful until...

You ring the bell,
You shout and you yell,
You broke the spell
This is when you almost have a fit
This guy is "gorge" and I got hit
There's no mistake this is it

'Til it's over and then
It's nice and quiet
But soon again
Starts another big riot

slapen_nachtrust

Sluit je ogen en stel je bij deze tekst de zachte en de knallende muziek voor.

 

Zo gaat het ongeveer een beetje met mij. De zachte momenten zijn de momenten dat ik even rust nodig heb (en ze zijn schaars geloof me), de harde schreeuwende, knallende momenten zijn diegene die nu 2 maanden constant voorkwamen. Druk, haastend, hectisch, vermoeiend,…

Het was zo druk dat ik af en toe mijzelf wel voorbij liep en BLOGGEN lieve mensjes was dan het laatste waar ik tijd voor had.

 

Ik weet dat het hier lang stil is gebleven en ik kan niet beloven dat ik na deze post nog snel zal posten, want het zijn examens en feestdagen!

Wat heb ik zoal uitgespookt. Ik heb stage gehad en ondanks dat er nog wat leerpuntjes zijn ben ik er super tevreden over, dit doe ik graag, dit wil ik doen!!!!!

Na de stage was het dan direct er invliegen met de module voor het 2e en de vele taken die tussen de herfstvakantie en de stage waren opgegeven (en ja tijdens de stage taken maken zat er niet bij). De module van’t 3e was zwaar, veel, maar ‘k heb ze hopelijk wel tot een goed einde gebracht. Dinsdag waren dan alle taken afgegeven, presentatie van’t derde maar maandag waren we in’t 2e met een razend drukke projectweek begonnen. Daartussen nog cadeautjes kopen, mijn lieve schat aandacht geven, wat ontspannen,… Neen er was niet veel tijd meer om te bloggen, maar ben de meeste blogjes wel blijven lezen af en toe! (dus ben nog wel bij)

 

Mijn lieve schat, die moet hier toch ook nog eens vermeld worden, of beter mij en mijn lieve schat!

Hoe gaat het met ONS? Heel goed! We zijn na mijn stage een weekend weg geweest ter ere van ons 1 jaar samen zijn en onze verjaardagen, cadeautje aan elkaar dus, en we hadden het wel nodig! Even tijd voor elkaar, elkaar en niemand anders! ’t Was een leuk weekend in een tof hotel in Oostende…zaaaaaaaaaaaaaaaaalig en voor herhaling vatbaar!

Dat weekendje was even tussen de drukte door, want waar ik voor vreesde is natuurlijk gebleken… sinds mijn schatje terug is heb ik niet echt veel tijd voor hem gehad. We hebben elkaar wel veel gezien en genoten van elkaar maar dat was vaak tussen de plooien door. Tussen het druk bezig zijn, tussen het hard werken, tussen het stressen,… tussendoor dus eigenlijk en dat is niet de bedoeling!

Niet alleen ik heb het druk gehad, ook hij!

Toen hij net terug was en ik het druk had, was hij veel weg met vrienden en soms vond ik dat niet leuk omdat ik nooit mee kon en dat ‘pikte’ wat!

Natuurlijk moest hij bij iedereen langsgaan en vanalles in orde maken maar toch…

Ik besef nu ook gewoond at alles wat anders is, dat onze relatie anders is MAAR we zien elkaar dood en dood en doodgraag en willen elkaar nooit verliezen. Meer dan ooit besef ik dat hij de man van mijn leven is, de man waar ik een toekomst mee wil, waar ik eeuwig wil bijblijven.

 

Hij en ik we zijn beiden veranderd en dat was en is nog steeds soms aanpassen, het was druk de afgelopen tijd maar ook daar zullen we maar aan wennen. Ik kijk wel uit naar de dag dat we beiden eens ECHT TIJD gaan hebben. Dat we echt iets samen kunnen doen en elkaar niet enkel vlug vlug zullen zien!

 

OK, nieuw leven in deze brouwerij dus, voor hoelang dat weet ik niet, maar ‘k vind het super dat jullie blijven lezen en de vele reacties die ik ook via mail kreeg deden me goed!

 

LIEFS en een DIKKE ZOEN!!!!

 

Jullie visje, levend en wel!

13:44 Gepost door *A* in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |