11-02-08

Wat een geluk dat ik een visje ben...

Ik zou graag een visje zijn, zodat ik liefdesbelletjes kan maken, dicht bij jou, om in elkaar te verzinken en in jouw ogen te verdrinken! Blub blub blub...

de-mooiste-vis-van-de-zee


En daarom laat ik dit blogje dus niet los…omdat ik echt een visje ben… een visje is de enorme bokaal die wereld heet! Een wereld waarin ik liefdesbelletjes kan maken, dicht bij mijn schat kan zijn. Een wereld waar ik soms in verdrink… soms in de ogen van mijn schat, soms tussen (hoge) golven en getijen van het leven in deze wereld! Maar een visje zal ik altijd zijn…vliegend, zwevend, zwemmend, spartelend, drijvend, LEVEND!

 

Hoe het nu in deze grote bokaal is is moeilijk te zeggen. Niet goed, niet slecht, gewoon! Ik mis mijn lieverd, ook al is hij nu niet meer ver van mij, ook al zie ik hem vaak. Ik mis het samen dingen doen, ik mis het samen zijn, ik mis hem als hij nog maar een moment weg is! Na zijn terugkomst hebben we eigenlijk amper momenten gehad waar we ongelooflijk veel dingen hebben gedaan. We zijn wel eens gaan zwemmen en op weekend geweest, we zijn wel eens iets gaan drinken en hebben samen de feestdagen doorgebracht, maar we hebben vooral gewoon thuis geweest bij elkaar en in elkaars armen geslapen en ja zelfs visjes hebben soms nood aan andere dingen. Dit visje wil wel eens meer zijn dan ‘de eigen vertrouwde bokaal’!

Ik weet dat ik het mij na en tijdens Amerika allemaal anders had voorgesteld, eindelijk tijd voor elkaar, maar goed ONZE TIJD KOMST NOG WEL!!!

 

Verder maalt mijn hoofdje de laatste dagen van de gedachten. Gedachten over de toekomst, over belangrijke dingen, over rare dingen, over twijfels en angsten, maar ook soms over leuke dingen en binnenpretjes. De twijfels en angsten zou ik vanaf nu meer willen mijden, maar das zo moeilijk voor een twijfelkont met een grote dosis faalangst.

De leuke dingen en binnenpretjes zou ik willen vermenigvuldigen, maar ‘k weet dat ik daar zelf voor moet zorgen dan, dat echt gelukkig zijn in mijn eigen denken en doen zit! Ik weet het en ik werk eraan! *krijgt een binnenpretje*

 

Nog verder heb ik ook al 1 to-do-dingen voor 2008 bijna waargemaakt: ik heb al 1 ding gedaan dat ik nog nooit had gedaan en waar ik wel kriebeltjes van kreeg. Op het resultaat moet ik nog even wachten! Eén dezer weken… in FLAIR ;-) Ik ben benieuwd want het telefonische interview was enorm raar… de fotoshoot dan weer heerlijk!

 

Voila, dit gezegd zijnde zijn jullie weer een beetje meer op de hoogte van het reilen en misschien vooral zeilen in en op het water van mijn bokaal!

 

Mijn allerliefste blubjes en sorry voor de vermindering in frequentie ;-)

 

00:14 Gepost door *A* in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Visje Hehe, de oplage van flair zal stijgen vermoed ik zo...
Ben er eindelijk nog is geraakt. Of alles goed gaat? Tja, we reilen en zeilen verder in dit leven, met zijn ups en zijn downs... al wou ik dat er wel iets meer ups waren, hahaha, maar ja, dan geniet je er ook intenser van.
Heb alles eens bijgelezen en wat opvalt is dat ondanks je twijfelkont je er toch telkens in slaagt menselijk te blijven... en je drang naar 'leven' is heerlijk om te aanschouwen. En ook al is de bokaal zeer groot, ik zie dit visje af en toe langszwemmen en knipogen en met een smileke verder zwemmen en dat op zich doet me al goed voelen.
Dikke VLEK en tot gauwkes
XXX

Gepost door: Boogie | 11-02-08

Echt laten weten wanneer en waar je in flair komt he;p Ben een grote fan van dat boekje (ik ben ook wel een typische tiener die de joepie leest en zo;p maar de flair vind ik toch een tikkeltje beter:p.)
En jullie tijd komt inderdaad nog wel;p.

x

Gepost door: Linde_x3* | 17-02-08

hey! amai, je bent precies diep aant filoseren over de toekomst, maar je zult samen met je vriend nog wel veel dingen kunnen doen in de toekomst, daar ben ik zeker van !

in de Flair,,, amai, dat moet tof zijn , denk als ge weet da ge in de Flair zult staan.

Nog een fijne weekend, groetjes

Gepost door: Elien'tje | 24-02-08

HEy Blubje Alles oké daar...????
Kom je nog wat overladen met Vlekjes!!! Waarom? Tja zomaar, omdat ik er zin in had en jij dat wel sowieso verdient!!!
Dikke knuf en tot gauwkes!!!
SMILE!!!!!!

Gepost door: Boogie | 05-03-08

hey! Ik kom je een fijne paasvakantie toewensen,
Groetjes, Elien :)

Gepost door: Elien'tje | 22-03-08

De commentaren zijn gesloten.