11-02-08

Wat een geluk dat ik een visje ben...

Ik zou graag een visje zijn, zodat ik liefdesbelletjes kan maken, dicht bij jou, om in elkaar te verzinken en in jouw ogen te verdrinken! Blub blub blub...

de-mooiste-vis-van-de-zee


En daarom laat ik dit blogje dus niet los…omdat ik echt een visje ben… een visje is de enorme bokaal die wereld heet! Een wereld waarin ik liefdesbelletjes kan maken, dicht bij mijn schat kan zijn. Een wereld waar ik soms in verdrink… soms in de ogen van mijn schat, soms tussen (hoge) golven en getijen van het leven in deze wereld! Maar een visje zal ik altijd zijn…vliegend, zwevend, zwemmend, spartelend, drijvend, LEVEND!

 

Hoe het nu in deze grote bokaal is is moeilijk te zeggen. Niet goed, niet slecht, gewoon! Ik mis mijn lieverd, ook al is hij nu niet meer ver van mij, ook al zie ik hem vaak. Ik mis het samen dingen doen, ik mis het samen zijn, ik mis hem als hij nog maar een moment weg is! Na zijn terugkomst hebben we eigenlijk amper momenten gehad waar we ongelooflijk veel dingen hebben gedaan. We zijn wel eens gaan zwemmen en op weekend geweest, we zijn wel eens iets gaan drinken en hebben samen de feestdagen doorgebracht, maar we hebben vooral gewoon thuis geweest bij elkaar en in elkaars armen geslapen en ja zelfs visjes hebben soms nood aan andere dingen. Dit visje wil wel eens meer zijn dan ‘de eigen vertrouwde bokaal’!

Ik weet dat ik het mij na en tijdens Amerika allemaal anders had voorgesteld, eindelijk tijd voor elkaar, maar goed ONZE TIJD KOMST NOG WEL!!!

 

Verder maalt mijn hoofdje de laatste dagen van de gedachten. Gedachten over de toekomst, over belangrijke dingen, over rare dingen, over twijfels en angsten, maar ook soms over leuke dingen en binnenpretjes. De twijfels en angsten zou ik vanaf nu meer willen mijden, maar das zo moeilijk voor een twijfelkont met een grote dosis faalangst.

De leuke dingen en binnenpretjes zou ik willen vermenigvuldigen, maar ‘k weet dat ik daar zelf voor moet zorgen dan, dat echt gelukkig zijn in mijn eigen denken en doen zit! Ik weet het en ik werk eraan! *krijgt een binnenpretje*

 

Nog verder heb ik ook al 1 to-do-dingen voor 2008 bijna waargemaakt: ik heb al 1 ding gedaan dat ik nog nooit had gedaan en waar ik wel kriebeltjes van kreeg. Op het resultaat moet ik nog even wachten! Eén dezer weken… in FLAIR ;-) Ik ben benieuwd want het telefonische interview was enorm raar… de fotoshoot dan weer heerlijk!

 

Voila, dit gezegd zijnde zijn jullie weer een beetje meer op de hoogte van het reilen en misschien vooral zeilen in en op het water van mijn bokaal!

 

Mijn allerliefste blubjes en sorry voor de vermindering in frequentie ;-)

 

00:14 Gepost door *A* in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

08-02-08

Het is zo stil in mij...

Audrey

En het is zo stil in mij ik heb nergens woorden voor
Het is zo stil in mij en de wereld draait maar door
Het is zo stil in mij ik heb nergens woorden voor
Het is zo stil in mij en de wereld draait maar door

Iedereen kijkt maar niemand zegt wat hij denkt
Iedereen kijkt maar niemand is wie je denkt

En het is zo
Stil in mij
Zo stil in mij
Zo stil in mij

Misschien verwoordt dit wel het beste hoe mijn blogje er nu voor staat. Ik heb zoveel te vertellen, maar ‘k kom er niet toe om het op mijn blog te zetten. Ik kan me niet eens beroepen op het excuus ‘geen tijd’. De laatste weken had ik massas tijd en een massa aan verhalen.

Ik ben wel een paar keer komen piepen en toen bedacht ik: ‘ja meid je moet je blogje eens updaten’ maar ‘k weet niet of dat een goed idee was geweest. Bloggen moet geen ‘MOETEN’ worden, geen ‘opgave’. Misschien komt het er dit weekend wel van maar voorlopig is het nog: ‘ Stil in/bij mij en de wereld draait maar door, het is zo stil en ik heb nergens woorden voor. Sommigen zullen komen kijken en niets zeggen qua reactie (zoals de voorbije weken heb ik gezien: een serieus aantal bezoekers, weinig reactie ;-), anderen zullen wel iets zeggen. Je kijkt hier maar het zal niet zijn wat het lijkt!’

Met deze poëtische bui ga ik jullie laten… misschien tot binnenkort!

19:35 Gepost door *A* in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |