22-05-08

Eindelijk kan ik beginnen blokken...

142_239_examens

 

Eindelijk kan ik beginnen studeren… het werd tijd! Ik weet het, een ongelooflijke zin uit de mond van een student, maar ik meen het. Ik ben blij dat ik eindelijk kan beginnen leren om verschillende redenen:

1)      Het is nog steeds de bedoeling dat ik geweldig slaag op mijn examens en eens GEEN herexamens heb (het kan nog)

2)    Ze bij ons op school zo geweldig waren vele taken te koppelen aan de stage of ze net voor of tussen de stage op te geven zodat alles nog achteraf gemaakt moest worden. (In december hadden ze ook dat idee) Ik ben dus tot gisteren bezig geweest met taken-taken en nog eens taken! EN DAS SCHANDALIG!

3)    Binnen een week heb ik al examen en ik heb altijd ‘inlooptijd’ nodig, want ik leer traag en eer ik er echt ‘in’ ben…

Ik wil dat het op schoolvlak dit keer eens wel lukt! ‘k Heb een grote angst om te falen, maar het moet en zal lukken! Ik heb maar 4 vakken, waarvan 3 zware en heel belangrijke en 1 praktisch waar we dan nog eens presentaties voor moeten maken.

Ondertussen moet ik ook tussen dit en een week bedacht hebben welk eindwerk ik volgend jaar eventueel wil doen! Ik kan al niet kiezen en een lijst met 180 onderwerpen, waarvan vele saaie hebt niet echt! 

Gisteren had ik les en eigenlijk had ik niet veel zin om veel te doen. Ik ging wat opruimen en bijeen nemen, verder niet. Totdat… mijn schatje online kwam en we eigenlijk beiden ontdekten dat we gerust konden afspreken. Hij is dan maar naar mij gefietst (18 km…slik). Lekker samen film gezien, geknuffeld en geslapen. ‘k Was doodop en vanmorgen ging de wekker om half 7 omdat hij om 7 uur op de fiets moest zitten naar huis. Hij heeft nogal wat voor mij over hé ;-)

Was vanmorgen wel wat humeurig enzo dus terug in mijn bedje gekropen en na wat half wakker worden pas om 9u45 uit mijn bed gesprongen. Moest nog ff naar school enzo dus… Toen ik dan thuis was was ons mama aan’t poetsen en omdat alles hier plakte van de lijmspray besloot ik mijn bureau en vloer ook ff onder handen te nemen en een beetje op te rommelen. Dan wat woordenschat geleerd en een vak op orde gestoken en beetje film en tv gekeken.

Echt goed in gang ben ik nog niet geraakt, maar als ik er morgen super hard invlieg hoop ik het tot een goed einde te brengen… alhoewel echt echt beginnen leren heb ik nog niet gedaan… oooooh help ik hoop echt dat het goed afloopt!

Met een hoofdje voor stress ga ik jullie nu ff laten en wens ik de studenten onder jullie veeeeeeeeeeel succes!

23:57 Gepost door *A* in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: examens |  Facebook |

Commentaren

Bedankt voor je bezoekje aan mijn blogje! ja, je hebt me dan wél meteen van mijn zotste kant leren kennen hé, hihihi!
Ik wens je héél veel succes met je examens en je studies, 't zal wel loslopen denk ik! Liefs,

Gepost door: Jientje | 23-05-08

Lukt het blokken een beetje? Ik ben alvast keihard voor je aan het duimen!

Je gaat dat goed doen!

;-)

Gepost door: Zita | 27-05-08

De commentaren zijn gesloten.