06-08-08

AWARD

Hey Folks,

’t Is weer lang geleden, I know, maar het onbreekt me de laatste weken en maanden wat aan tijd. Telkens denk ik van ja volgende keer post ik sneller, maar goed ik blijf wel online dus geen zorgen. Je hoort op tijd en stond wel iets van me.

Ben nu net (sinds maandag) terug van het allergeweldigste ‘Ridders en prinsessen’-kamp en toen ik terugkwam in de blogwereld ontdekte ik een leuke verrassing. Ik heb nl. een AWARD gekregen van de leuke REDROSE.

Vermits ik niet zoveel meer blog had ik dit allerminst verwacht, maar ‘k vind het geweldig.

Natuurlijk verdienen enkelen ook een AWARD van mij, al had ik graag Redrose er ook eentje gegeven omdat ze zo geweldig tof schrijft.

Maar hier komen ze dan in willekeurige volgorde:

1)      Sarah en Bram: omdat het zo’n geweldig tof koppel is. Door toeval heb ik Sarah ook iets beter leren kennen en verrassend genoeg komen we in heel veel dingen overeen. Ze heeft mij ook heel erg gesteund toen mijn schat 7 maandjes weg was. Alleen daarom al verdienen ze deze dubbel en dik.

2)    Dinges (en haar leuke kids): ze schrijft zo geweldig leuk over haar kids en hun uitspraken en deugnieten streken. Er is trouwens een nieuw kleintje op komst wat nog voor meer avonturen zal zorgen.

3)    Boogiepeter: Toen ik nog frequent schreef was hij een vast blogmaatje, nu is het allemaal wat minder, maar daarom ben ik hem nog niet vergeten. Auto’s zijn niet mijn ding, maar naar die op zijn blog ga ik graag af en toe eens kijken.

4)    Nele: Ze heeft er ergens wel al eentje gekregen, maar ze schrijft zo heerlijk leuk. Vandaar dus!

5)    MSke: Gewoon super leuk geschreven en één van de mensen die ik vanaf het begin ‘ken’.

6)    Marie en Gitte: Twee prachtige meiden die toch hebben moeten vechten om er te zijn. Ik volg hun avonturen al een hele tijd stilletjes mee. Tijd om ze eens extra in de schijnwerpers te plaatsen.

7)    Zita: Gewoon omdat ze zo heerlijk zichzelf is en zo geweldig schrijft. Zalig om daar te gaan lezen!

 

Andere leuke sites vind je uiteraard bij mij favorieten ;-)

De reglementen:
1. De winnaar mag het logo plaatsen.
2. Plaats een link naar degene van wie je de Award hebt gekregen.
3. Stuur de Award naar tenminste 7 andere bloggers, die door hun actualiteit, thema’s en designs opvallen.
4. Zet de links van deze sites op je blog.
5. Laat een berichtje achter op de betreffende site.

12:44 Gepost door *A* in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Grappig!

Ik heb ook net mijn awardpostje geschreven en had je ook met een award bedacht, omdat ik hoopte je zo wakker te maken uit je zomerslaap. :-)

Gepost door: Zita | 06-08-08

Hey Hey ! Bedankt voor je award. Ik heb er nog niets van gezegd op mijn blog omdat ik eerst efkes de annalen voor mijn kleinkindjes wou aanvullen.

Maar het komt er nog van hoor !

;-)

Gepost door: ms | 07-08-08

Doe maar rustig en geef je kleinkinderen gerust hun plaatsje ;-)

Gepost door: *A* | 07-08-08

Best wel gek te weten dat jij daar ook was. Dan heb jij die gast ook zijn duikel zien maken? Of stonden jullie niet vooraan? Woon je ook aan deze kanten?

Gepost door: Nele | 17-08-08

De commentaren zijn gesloten.