23-11-08

Let it snow...

Hey trouwe lezertjes (ahja wie nu nog leest is wel zeer trouw),

Eerst en vooral, sorry voor de lange pauze! ‘k Kan nu een hele uitleg gaan geven, maar wat hebt u eraan? Niets! Dus ik hou het bij, ja ik heb mijn blog schandalig verwaarloost. Maar… we leven in een vrij land (gelukkig) en laat ik bloggen, maar een hobby noemen en je bent vrij om te kiezen wanneer je je hobby uitvoert.

Een paar belangrijke reden waarom U, mijn lezer, zo lang moest wachten is heeeeeel veel schoolwerk, stage en … mijn laptop die het opgaf. Nu typ ik dus op een geleende laptop *thx dad* en vanaf volgende week heb ik hopelijk terug een eigen laptop. (lees: Ik ben weer wat centjes armer) Mijn oude laptop (nooit meer een IBM) gaat naar, ik weet niet waar, maar graag zou ik hem eerst nog even aan de praat krijgen om heel de inhoud op HardeSchijf te zetten. We zien wel wanneer we ff frustraties aankunnen.

Een laptop is toch zo iets dat je mist hoor. Zonder laptop zou ik verloren zijn, maar ‘k merk dat ik wel een ‘laptop van mijzelf’ mis. Programma, favorieten, documenten, alles is zo anders en al het vertrouwde is zo weg :-s Maar goed straks werkt mijn oude laptop weer voor een uurtje (dream on) en dan is alles in orde want dan heb ik al mijn bestanden terug en volgende week terug mijn eigen pareltje ;-)

Een belangrijke reden waarom ik vond dat ik nog eens moest bloggen is… omdat ik al lang geen 20-jarige meer ben. Ben nu een twenty-something, shame on me dat dat al 1,5 maand fout staat.

Nog wat updates uit mijn leven:

- Ben dus 21 geworden.

- Ben ondertussen al 2 jaar en 2 maand samen met mijn schat

- Heb net een stage in het eerste leerjaar gedaan (’t is mss niet echt mijn ding, maar ’t was wel leuk)

- Heb elke week 2 keer stage ‘Studiebegeleiding’ = 4 schatten helpen met hun schoolwerk. Echt waar ’t zijn geen model-kindjes maar wel tofferds die dat extra duwtje nodig hebben.

- mijn eindwerk gaat nog steeds over MINDFULNESS bij kinderen en ja NU komt er wel wat over uit… dat had dus in juli/augustus moeten zijn, want nu kan ik dus terug beginnen.

Verder hoop ik dat mijn lieve schat volgende week eindelijk werk heeft. Hij verdient het en ze hadden hem 5 maand geleden al moeten aannemen.

‘k Ga jullie laten, voor jullie een overdosis blog krijgen.

Heel veel liefs!

PS. HOE IS HET MET JULLIE EIGENLIJK? Laat het maar na in een reactie!

17:26 Gepost door *A* in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |