06-02-09

Picture time

OK getagd door Anja en haar dochters en ik ben… vereerd! Direct gaan piepen naar de 4e map van mijn map foto’s (ja onder ‘my pictures’ staan ook gewoon prenten bij mij) Map 4 bleek dus de map met als titel ‘IK’ te zijn. *shit daar gaat mijn anonimiteit* en wonder boven wonder, het bleek een mooie foto te zijn, waar dan nog eens een heel verhaal aan vast hangt.

De foto dateert ondertussen van september ’06. Het lachende meisje ben ik (weliswaar jonger dan nu), het wegkijkende meisje is een vriendin (die haar tenen belangrijker vond precies ;-) Soit, hij is getrokken in het zwembad van een hotel in Spanje door ‘mijn toekomstige’. Toen wist ik dat nog niet en ik kan mij deze foto ook niet herinneren, maar de manier hoe ik erop sta vind ik mooi voor de periode die erna kwam. Enkele uren of dagen later zou ik een relatie beginnen met dien ‘toekomstige’ van mij. Het was eigenlijk echt een kantelmoment in mijn leven, een vakantie die ik uiteraard nooit meer vergeet.

Nooit had ik op die moment kunnen vermoeden hoe mooi mijn toekomst binnenkort ging zijn, nooit kon ik ‘eeuwige-vrijgezel-zijnde’ vermoeden dat niet mijn mooie populaire vriendin, maar ik onze eed van ‘geen-vriendjes-op-vakantie’ zou moeten breken. Maar bijna 2 jaar en 5 maanden later ben ik nog steeds het gelukkigste meisje op aarde hoor!

Bijkomend leuk weetje bij deze foto is dat ik hem, toen hij verjaarde of toen hij naar Amerika vertrok eens een filmstrip-fotokader cadeau deed met een deel van deze foto (het deel waar ik alleen op sta uiteraard) 5 keer in het klein in met de letters I (hartje) YOU.

Verder tag ik dan volgende personen, die deze opdracht krijgen: ga naar de vierde map met foto's op je computer en neem daar de vierde foto. Deze foto plaats je op je blog.

NONA

REDROSE

LA JUNGFRAU

En iedereen die zich geroepen voelt 

 

 

10:34 Gepost door *A* in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |