19-12-10

Hoe het is in bokalen en andere rivieren, zeeën, meren,…

 

Omdat er toch iets kriebelt, omdat bloggen toch ook vaak fijn was, en omdat ik misschien ooit wel terug begin… hier al een update van mijn leven. Want er veranderde wat… jazeker!

Bijna 2 jaar geleden is het dat ik blogde. Ik zat toen in mijn laatste jaar aan de Hogeschool.


Dit veranderde zoal:

- Ik studeerde af als juf!

- In september '09 begon ik als juf in het 2e leerjaar waar ik nog steeds werk.

- Ik kocht een knalgele auto.

- 6/12/09 tekende ik en mijn vriend een handgeschreven blad waarin we verklaarden een appartement te kopen. (onderlinge overeenkomst verkoper/koper)

Sinds maart is het ook officieel van ons en sinds eind april wonen we er ook echt!

(samenwonen is niet echt zo romantisch als ik dacht, vooral omdat ik totaal geen goede 'housewife' blijk, maar we redden het wel)

- Ik maakte een boel dingen mee die te veel zijn om te vertellen.

 

Nog een laatste ding dat veranderde is de situatie die eigenlijk het begin van deze blog was.

Ooit begon ik deze blog na één of ander liefdesspel met een jongen ('B' genaamd). 't Heeft mij toen een goede vriend doen verliezen en 2 jaar geleden was alles wel al terug oké, maar toch nog niet zoals ooit! Welnu, mensen veranderen, situaties veranderen en B en ik zijn nu gewoon kei goede vrienden!!! Hoe dingen toch kunnen veranderen… en daar kunnen we soms alleen maar blij om zijn.

18:22 Gepost door *A* | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Er is precies idd veel veranderd en allemaal ten goede, zo te zien! Blij dat te horen!

Proficiat met de job, de aankoop en het samenwonen! En de perfecte housewife heeft volgens mij nooit bestaan. 't Is gewoon een kwestie van 't evenwicht te vinden en 'n mens heeft soms wat tijd nodig om zijn draai daarin te vinden. Zolang 't niet allemaal op 't dak van dezelfde komt, komt 't allemaal wel goed! :)

Gepost door: Zita | 19-12-10

Tof zo, je hebt duidelijk de 'goede draai' gevonden en daar ben ik blij om. Heel wt positiefs in jouw leven en wat (misschien) bij jou nog niet zo positief overkomt dat komt wel. Alle begin is moeilijk en aanpassen aan elkaar hoort daar zeker bij. Elkaar voldoende krediet geven en geloven in elkaar, daar komt veel op neer.

Een knalgele auto ;o) daar herken ik jou wel in en dat 'samenwonen' komt wel in orde...

Lieve groetjes
Luc

Gepost door: Lucky | 19-12-10

De commentaren zijn gesloten.