07-09-11

Een vrouw met een missie...

… zo noemde een vriend me gisteren en hij zei er direct bij dat we nood hebben aan vrouwen met een missie!

True, zo lijkt me… maar of ik die persoon ben daar twijfel ik nog over. De missie is meestal mooi in mijn hoofd, in mijn gedachten, in het uitleggen van de missie, maar op praktisch vlak… huhm daar schort het wat.

 

Wat is mijn missies? Goede vraag, 't zijn persoonlijke dingen, maar ik wil ze 'vaag omschreven' wel met u delen ;-) Eigenlijk komt het op het einde van de missie altijd neer op RESPECT

 

M1:  Die geweldige job hier in de buurt, die ik dus dolgraag wil, binnen een week kunnen uitoefenen. (of gewoon eens een reactie krijgen op een vacature, want van al de vacatures waar ik op reageerde afgelopen weken heb ik nog geen enkele reactie gehad! En ok, ik snap dat een reactie op een spontane sollicitatie er misschien te veel aan is, maar het getuigt toch van enig RESPECT om de mensen die reageren op een specifieke vacature IETS te laten weten…niet?)

 

M2: Binnen de vereniging waar ik lid van ben (en waar ik sinds kort best wel iets te zeggen heb) een paar dingen eens goed organiseren!!! Gedaan met jarenlang zeuren over 'die ene persoon die nooit aanwezig is'. (en die dus een tekort aan RESPECT heeft voor ons) Gewoon eens zeggen, eens tegen de stroom ingaan en het laten klinken en botsen, want we hebben verdorie gelijk!

Gedaan met achter elkaars rug roddelen en kwaad spreken. Als iemand een beslissing neemt is dan zijn/ haar goed recht en dan vind ik dat buitenstaanders RESPECT moeten hebben voor die beslissing. Modder dient niet om mee te gooien… Gedaan ook met meningen verborgen houden. Als er iets niet naar je zin is, dat gewoon zeggen zodat de ander WEET dat hij 'niet goed' bezig is en dat kan verhelpen… dat lijkt me ook een vorm van RESPECT…

 

M3: Zelf gewoon ongelooflijk gelukkige worden!

 

Nah, een vrouw met een missie, die dringend een job nodig heeft want oh zo graag wil werken i.p.v. missies te bedenken ;-)

 

12:24 Gepost door *A* | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hallo visje 'A' ;-)

Respect is de basis van onze hele samenleving en ook ik ondervind dat daar de laatste jaren heel spaarzaam mee omgesprongen wordt. Ligt het aan mij of hebben de mensen tegenwoordig inderdaad geen respect meer voor hun medemensen ???

We hebben allemaal wel missies in ons leven en ik ben overtuigd dat jij de jouwe tot een goed eind zal volbrengen... alles op zijn tijd en rustig aan hé ;-)

En over dat ongelofeloijk gelukkig worden... heb vertrouwen en blijf gewoon jezelf... alles komt ongetwijfeld in orde !!

Lieve groetjes
Luc

Gepost door: Lucky | 08-09-11

De commentaren zijn gesloten.