28-12-12

Van 'opgeven' over 'opnieuw beginnen' naar 'we zien wel'

 

Wow seg, voor ik terug op mijn blogje raakte was ik 10 minuten en 8 nieuwe variaties van een paswoord verzinnen verder... een mens zou het al opgeven, maar zo ben ik niet hé... ik ben geen opgever ;-)

 

Al zou ik de laatste tijd soms wel willen... dat OPGEVEN. Allee niet persé opgeven, maar wel een paar jaar terug in de tijd gaan en opnieuw beginnen!

 

Over OPNIEUW BEGINNEN gesproken... de bedoeling is om opnieuw te beginnen met mijn blogje. Eerlijkheidhalve moet ik toegeven dat ik het puur voor mijzelf doe en ik nog niet weet hoe lang en of ik het volhoud! Ik heb nl. heel hard nood aan een klankbord. Een klankbord over een kwestie die van 2012 geen tof jaar heeft gemaakt en waar ik in mijn dagelijks leven niet kan of wil over praten. Ook andere sociale media (lees facebook) blijken belemmeringen met zich mee te brengen. Dat brengt me dan bij 'WE ZIEN WEL' hoe het loopt, wat hier op komt, maar ik vind het toch opnieuw het proberen waard… als er nog lezers zijn uiteraard, want een klankbord zonder lezers dat ik ook niet waar ik nood aan heb ;-)

 

Alvast veel liefs en een 2013 gewenst dat beter wordt dan mijn 2012 ;-)

 

 

19:49 Gepost door *A* | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Er zijn nog lezers, jawel! :-)

Welcome back en ik wens je van ganser harte alvast een prachtig 2013 toe!

Gepost door: s. | 28-12-12

Fijn dat zo'n toffe madam als jij nog steeds 'leest' :-)

Gepost door: *A* | 28-12-12

Hallo A,
Ja hoor, en zijn inderdaad nog lezers n ja... ik vind het tof dat je de draad weer opneemt, ook al is het een nieuw draadje... Ik ga nu verder lezen naar je laatste postje toe n dan een nieuw antwoordje posten...
Lieve goetjes
Luc

Gepost door: Lucky | 29-12-12

De commentaren zijn gesloten.